Joj nede da ti kuca ko vatrogasni kamp.PS:sranje.Nego ja mislim da nije to tvoj zadnji projekat koji si gradio na mc-u mozda na GAMERS.BA serveru al braca moj ti imas jos mnogo mnogo vise gradevina kasnje cu ti slike navest dole nesto sto puta bolje vece i tako to kao sto je spawn za neki drugi mc server kojeg ovdje nisi spomeno.Na ko malo si supacki ovo odigro nezz ni ti na koju bi stolicu stavio svoj supak lijevo ili desno to je tvoj veliki problem na jednoj stranici pises vamko na drugoj vako braco odluci se sam il gradi vamo ili tamo.Inezz sto nesmijes stavit drugu i zadnju gradevinu radio.Ova gradevina je stara nekoliko mjeseci cak i godina....Mada na ovoj slici koju cu stavit dole si crto malo vise karine po nebu i jaja i dlake i spolne muske organe al jebiga i ta je gradevina bolja nego ovaj vatrogasni kamp a pogotovo ono sto je ispod toga ostalo npr kao neki spawn za drugi mc server.Al sve u svemu pametno igras i zavaravas druge ljude oko sebe al nebitno.Evo nekoliko slika s naseg zajednickog projekta za drugu zajednicu(ti znas koju) hahahahh eto nako mi dosadno bilo pa reko da malo istine napisem
EVO TI JEDNA IZ PTICIJE PERSPEKTIVE VIDIM VOLIS TO ♥3

AL NVM MOGUCE DA SI ZA OVO ZABORAVIO IPAK SMO MI TO GRADILI IMA JEDNO....15 DANA AKO NEMA I MANJE.Eto toliko od mene ispostvo sam pravila nisam vrijedo al zna se sta ce bit.I mislim da mi je jako sexyyYyY !!! pozzz