Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Objedinjavanje particija :D

50 pregleda · 3 odgovora · otvorena 26.01.2013. u 09:26

#Pozz'

-Postoji li kakva mogucnost da objedinim particije C: i D: , a da nemoram obarati sistetm , i naravno da se neizgube dokumenti i svi programi da rade  , npr . sta ja znam da bude samo C: particija i da na nju prebacimo prazni prostor harddisaka .
Moraš dignut sistem i ja sam to prije pokušavao,ali nije moglo. gl
Programom Partition Wizard Home Edition jednostavno i bez formatiranja ili gubitka podataka na bilo kojoj particiji možeš mijenjati veličinu particije C u odnosu na D (ili obrnuto).

Slika 1: Desnim klikom odabereš particiju D i na meniju klikneš na Move/Resize

Slika 2: U prozoru koji ti se otvori povlačiš lijevi rub Particije D na desnu stranu i stvaraš s lijeve strane slobodan prostor (koliko želiš da kasnije priključiš na na C).

Slika 3: Sad desnim klikom na particiju C izabireš na meniju opet Move/Resize, ali sada za C particiju.

Slika 4: U novootvorenom prozoru ti je sada prikazana particija C. Njezin desni rub povlačiš na desno i zauzimaš sav slobodan prostor s desne strane.

Nakon toga klikneš Aplly (gore lijevo u programu) i čekaš da to program sve odradi.

sh0ck je napisao/la:
Programom Partition Wizard Home Edition jednostavno i bez formatiranja ili gubitka podataka na bilo kojoj particiji možeš mijenjati veličinu particije C u odnosu na D (ili obrnuto).

Slika 1: Desnim klikom odabereš particiju D i na meniju klikneš na Move/Resize

Slika 2: U prozoru koji ti se otvori povlačiš lijevi rub Particije D na desnu stranu i stvaraš s lijeve strane slobodan prostor (koliko želiš da kasnije priključiš na na C).

Slika 3: Sad desnim klikom na particiju C izabireš na meniju opet Move/Resize, ali sada za C particiju.

Slika 4: U novootvorenom prozoru ti je sada prikazana particija C. Njezin desni rub povlačiš na desno i zauzimaš sav slobodan prostor s desne strane.

Nakon toga klikneš Aplly (gore lijevo u programu) i čekaš da to program sve odradi.

Ty bro , objasnio si mame mi , idem odma to da zavrsim , cini se jednostavnim i imam oscaaj da radi  ty

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.