Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šta vi predlažete ?

375 pregleda · 12 odgovora · otvorena 25.01.2013. u 20:21

Pozzz , odmah da kažem ne brišite temu ne treba mi pomoć za školu , već samo mišljenje članova šta bi oni uradili umjesto mene!

Ovako,dao profesor Informatike da napravimo neki video edukativnog sadržaja.Sad ja skin'o Vegas,al' nezz šta da pravim.Dajte kakav prijedlog ? Rekao je da ne stavljamo nešto npr.o Realu o pjevačima i sl.

Molim Vas , ne brišite , a vi ne spamajte! :D
Stavis osnivanje Reala,pa nadjes nesto ubacujes i tako to 

Post dobio šamar od DZAVID

Gamers.ba i trazite stvari za skolu. STRANICA KOJA JE NAPRAVLJENA ZA VIDEO IGRICE I STVARI VEZANE ZA GAMER NACIJU. I postavljate pitanja za skolu? Pa da li ste normalni
theman152 je napisao/la:
Gamers.ba i trazite stvari za skolu. STRANICA KOJA JE NAPRAVLJENA ZA VIDEO IGRICE I STVARI VEZANE ZA GAMER NACIJU. I postavljate pitanja za skolu? Pa da li ste normalni
aj ne mori bola
NINJATZ je napisao/la:
Stavis osnivanje Reala,pa nadjes nesto ubacujes i tako to :D
Rekao je da NE stavljamo nešto npr.o Realu o pjevačima i sl.
Pisi biografiju Lise Ann

Post dobio šamar od DZAVID

Edukativan sadrzaj je sirok pojam, malo razmisli i skontaj u sta se razumijes da bi mogao pisati o tome...edukativan sadrzaj moze biti kako instalirati sistem, kako promijeniti termalnu pastu na cooleru (bukvalno). Sve zavisi od teme koju si mislio obuhvatiti .
theman152 je napisao/la:
Jes' ti lud brate ? Pa vidiš da sam lijepo napisao , sry al' eto treba mi vaše mišljenje ? I što se ,uopšte,javljaš na temu ? Da imaš više postova jel ?
Sirutka je napisao/la:
Pisi biografiju Lise Ann
Ministar planete,HAHAHA 

@topic
Edukativni sadržaj je širok pojam.Probaj uskladit sadržaj rada sa svojim interesima.Npr. voliš klasičnu muziku pišeš o njenom značaju...
napravis kako se instalira OS, ofc. ako vecina osoba kojima ces prezentirati ne zna, tako nauce i oni nesto .....
theman152 je napisao/la:
ti ocigledno nisi skuzio da je ovo odavno stranica za svasta 
sto mi se svidja,j**o igrice samo,neka malo i drugih stvari
Piši o nastanku nogometa,prvi klubovi,lige,poznata lica,pa malo pređeš na ove današnje ''Velikane'' ,dvoboje ,huliganske tuče itd.
Ima se pisat o englezima kolko 'oš.
Pa ti vidi :)

EDIT :e jbga nisam vidio ''NE ''
Piši nešto oko GAMINGA il slično moš i sebe opisati kako si počeo i to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.