Diskusija
BHTelecom netFlat spor ?
364 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.01.2013. u 18:29
Ja sam prije imao problema sa net flat 2 paketom, bio je los download i ping al sad je sve uredu, samo ih kontaktiraj i rijesit ce ti to za 2-3 dana poz 
btw kod mene je sad trenutno sve uredu..

btw kod mene je sad trenutno sve uredu..
Niko ti nece pomoci bolje nego oni sami, tako da ti je najpametnije da nazoves BHT i provjeris
U mene je normalno.Jest da mi je brzina podijeljena jer koristim 1 modem na 2 racunara ,ali opet nije ovoliko .Ne znam ja ne zivim u Tuzli tako da mozda je i do tog.
Meni sve radi,ali nije radilo zadnjih 3 dana
grob ih j**o , imam full paket sporo ko ..
ma i u men sporo j*m im adsl :S
:-X
:-X
Meni je solidno , imamo isti paket brzina 3,6 što je OK i ping normalan , a i ja isto imam problema sa youtube-om.
Maksimala što mogu gledat bez štopanja je 480p , a na 720p već problemi.
Zovi ih jarane budi dosadan i sve ce rijesiti ako ne rijese prvi put zovi po deset puta dnevno i bice sve udure
Agent47 je napisao/la:
Meni je solidno , imamo isti paket brzina 3,6 što je OK i ping normalan , a i ja isto imam problema sa youtube-om.

@topic
nemam nikakvih problema
imam netflet 4 i skida uvijek preko 400 a na speedtestu najvise imam 3.60
Da prespor je, što je gore nije samo to, nego još tona problema. Evo npr. meni je konekcija počela da puca po čitav dan, ne možeš normalno meč odigrat. Onda na speedtestu pokazuje jedno, a u stvarnosti drugo. Ne samo kod mene već i u klubu je tako, tačnije još gore, nisi u stanju da skineš fajlove od 15MB, kod zmigija 4megabita plaća, nikad dosad nije preko 1megabita skidalo. Onda evo zmigiju i hedshot_u nestalo konekcije, oni papci neće da dođu da im poprave, jednostavno nema konekcije. Onda dosta se iz grada žali na ogroman ping, eo FRYmvm, sNiiz itd.
Ma ugl. ko je god u mogućnosti nek bježi na bilo šta, samo nemojte ovim kretenima plaćat. Uzimaju milione, daju nule. Da hoće neko uletit ovdje kao konkurencija baš ono, vidio bi što pokušavaju zadržat korisnike. Ovamo kod nas se nemaju kakve konkurencije bbaš bojat, pa ti ništa i ne daju, a i općenito su papuča...
Ma ugl. ko je god u mogućnosti nek bježi na bilo šta, samo nemojte ovim kretenima plaćat. Uzimaju milione, daju nule. Da hoće neko uletit ovdje kao konkurencija baš ono, vidio bi što pokušavaju zadržat korisnike. Ovamo kod nas se nemaju kakve konkurencije bbaš bojat, pa ti ništa i ne daju, a i općenito su papuča...

Ja i na ovom 720p gledam bez problema
.
LaWU je napisao/la:
U mene je normalno.Jest da mi je brzina podijeljena jer koristim 1 modem na 2 racunara ,ali opet nije ovoliko .Ne znam ja ne zivim u Tuzli tako da mozda je i do tog.
Skyline44 je napisao/la:
Ja koristim 1 modem na 3 računara konekcija je toliko slaba da je to katastrofa,inače BH Telecom internet je katastrofa i ovako i onako.

Mislim da kod buraza radi torrent sad tako da bi mozda doslo do 2,1 - 2,3 na dva racunara ,eto vidis sad trenutno mi vako ...
Mafija ovaj telekom
Ne znam zašto kaljate ugled BHTelecoma i njegovog interneta kada je on sasvim uredu?

Drugo je što živite negdje daleko od grada pa imate loš prijem il tako nešto, meni je sasvim uredu internet od kako sam ga dobio. Jeste da tu i nekad pukne al to je sasvim rijetko. Besplatni pozivi na 1444 i kontaktirate ljude vidite i čemu je problem

Drugo je što živite negdje daleko od grada pa imate loš prijem il tako nešto, meni je sasvim uredu internet od kako sam ga dobio. Jeste da tu i nekad pukne al to je sasvim rijetko. Besplatni pozivi na 1444 i kontaktirate ljude vidite i čemu je problem
Ma meni ne može do 2 Mbps-a toliko je to loše ali da istina je koristim 3 računara na jedan modem i zbog toga je baš loša inače kuća mi je 200 metara od BH Telekom centrale i opet je loša svejedno većina ljudi se žali na njihov internet,U Sarajevu je Telemach je najbolji.
Agent47 je napisao/la:

Evo sada kako izgleda,inače meni ne šteka youtube nikako ni internet ali kad igram online igre
MojaTV+flet.Nisam zadovoljan ni sekunde,vidim jos ima raje problem sa tim gledanja yt ocitava ko kakva baba a ne adsl 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.