Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

pomoc oko cd-a ??

295 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.04.2007. u 00:39

e ovako ljudi ..
imam problem sa cd-eom (dvd je u pitanju)
na dvd-u imam jedan folder u kojem su mi slike ..i sada kada pokrenem cd i kopiram taj folder i naravno Paste na DESKTOP..uvijek mi pise "the parametar is incorect"
zna li neko u cemu je problem ??

Hvala unaprijed.
probaj otvorit taj folder i onda oznaci te slike u njemu i onda copy
Ubaci cd, otvori ga my comp pa ga otvori , zatim otvori taj folder , selektuj sve sto imas i copy , minimizuj sve sto je otvoreno napravi novi folder, udji u njega i paste.
               iggy_pop je napisao/la:
probaj otvorit taj folder i onda oznaci te slike u njemu i onda copy

ne moze opet mi pishe Canot copy DSC000517 : The parametar isi incorrect.

postoji li neki drugi nacin??
               mrsho je napisao/la:
ne moze :\'( :\'( opet mi pishe Canot copy DSC000517 : The parametar isi incorrect.

postoji li neki drugi nacin??

Ako ti pise cannot copy slika 1 npr onda je izgreban cd, meni se to desavalo sa pjesmama .
               mirza.^ je napisao/la:
Ako ti pise cannot copy slika 1 npr onda je izgreban cd, meni se to desavalo sa pjesmama .

moze li se to nekako srediti ?? jer su mi te slike stvarno potrebne za sutra ??
               PRiNCE7 je napisao/la:
kazem ja da je izgreban cd odmah gore nema drugog nacina i ja sam sve pokusavao cd ti je izgreban nemas drugog nacina nego nabaviti novi i snimiti

problem je u tome sto te slike nemam na racunaru..nego na cd-u..pa cu pokusati sa ovom pastom sada nadam se da ce uspjeti
               PRiNCE7 je napisao/la:
da probaj sa ovim postupkom kazu da uspijeva licno nisam pokusao

Postupak :

Uzmete AUTO POLIR PASTU. Malo izlijete na izgrebanu povrsinu, i malo truda (trljanja krpicom) ce vratiti stari sjaj, mozda ne skroz, ali ce skinuti one sitne ogrebotine koje koce instalaciju, ili smetaju pri gledanju (display).

Ne govorim vam ovo djaba, polir pasta vam moze trajati dugo, za svasta. Lakse jednom dat pare za POLIR PASTU nego svaki put po 3km za novi CD, ili ponovo skidati sa interneta.

Vjerujem da ce ovo nekome posluziti kao meni za iPod i CD. Podjelio sam sa vama jednu korisnu stvar

e hvala buraz ..nemogu da vjerujem ali je uspjelo..

hvala i na drugim odgovorima : mriza.iggy pop

Hvala
ta parameter stvar mi se mozda ucinila poznatom,

pa sam ovo citao

Link

znaci problem je u nekim propertima slike, ako sam ga shvatio, u imenu je problem, mozda ti se ne sastoji od pogresnih znakova... no ime je mozda predugo ...

link 2

to govore u toj duzini, mogu ti reci da citas probas neke solucije... sto govore, nemrem ti opisati...

btw. google.ba

kucaj

cannot copy parameter is incorrect problem

sretno
ah jbg dok sam ja postao ti rijesio, pa eto ako iskrsne nest probaj ovo gore

hf

sorry for spam
               Bass je napisao/la:
Copy/Paste Uzeli ideju od "Osiguracha"

bila tema prije sedam dana ... ahahahahahaaha kad sazna poklache sviju ... shalim se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.