Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft: TFT objasnjenje

100 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.01.2013. u 16:22

Eh ovako raja skinuo sam igru i radi sve kul :D ..
Neko je rekao da ima dosta mapa, pa kako da ja pokrenem koju hocu? Hocu da igram protiv kompa, ne zelim na gareni :D .. Ali nije to fazon i ako pokrenem neku mapu, ja vo ne znam igrat, trazio sam na yt al svugdje gameplay, meni treba kako se igra sta se treba radit.. *???? BUDE PREMIUM ko najbolje sve objasni za nekolko dana tj dok napunim kr..
najbolje ti je pocni LoL-a ili Dota 2jer to danas pretezno svi igraju.. TFT je nekad haro ali isfuro je jednostavno ostarila igra 
Lockerz je napisao/la:
najbolje ti je pocni LoL-a ili Dota 2jer to danas pretezno svi igraju.. TFT je nekad haro ali isfuro je jednostavno ostarila igra :(
Slaba konfiguracija, al ja nekad nisam ni ovo haro :D tj samo cs1.6 igro i igram.. Osla mi grafa pa ne mogu nista igrat, al nisam mogo ni sa tom grafom bolje igre :D
SsKull je napisao/la:
Slaba konfiguracija, al ja nekad nisam ni ovo haro  tj samo cs1.6 igro i igram.. Osla mi grafa pa ne mogu nista igrat, al nisam mogo ni sa tom grafom bolje igre 
ma mozes LoL igrati na Low details.. ja sam igro na integrisanoj i imo sam dovoljan FPS da normalno igram 
Lockerz je napisao/la:
najbolje ti je pocni LoL-a ili Dota 2jer to danas pretezno svi igraju.. TFT je nekad haro ali isfuro je jednostavno ostarila igra 
WC3 (stara dota) ima vjerovatno igrača koliko lol i dota2 zajedno .
Ne kontam te bas, jel hoces da ti objasnimo kako se igra gradnja da naucis ili hoces da skidas neke mape 4 fun koje nemau veze sa gradnjom?
Ako hoces tft, kreiras mapu npr twisted meadows i igras sa 2v2 sa kompjuterima .
Ako imas problema sa gradjenjem kucaj na youtube warcraft 3 build order ili nesto tako. Mozemo bacit koji game na gareni ako hoces: D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.