Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Prezentacija u Power pointu

820 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.04.2007. u 19:20

Prije svega zelio bi da ne odgovarate,ako mi nemozete ni na koji nacin pomoci
Da predjem na stvar.
Imam zadatak da uradim neku prezentaciju u power pointu.Tema nije bitna,znaci nema teme,nije odredjena.Treba da mi neko uradi prezentaciju u power pointu.Sa muzikom i svim.Ali nije to problem.Treba mi sve kako ste radili u jednom fajlu ili vise fajlove.Tj. Treba mi koji ste text ubacivali,muzika,slike bla bla bla.Jer cu ja to morat pred profesoricom da uradim.Zato mi treba ovo sve odvojeno,da mogu ja sklopit.Ja mislim da je dosta ovih 20 "bodeva".Jer mi stvarno potrebno.BUBI
e ovako ...ak hoces nesto o svojoj drzavi onda uzmi vode ili neka prirodna ***atstva...ili opcenito o njima....onda tekst mozes lagano naci na internetu a podlogu mozes koristiti
format -> background -> fill effects -> texture i onda izaberes onu koja ti se najvise svidja...a za zvuk ak hoces o vodi onda mozes stavit zubor vode...et dosta od mene
               Ar1F!! je napisao/la:
e ovako ...ak hoces nesto o svojoj drzavi onda uzmi vode ili neka prirodna ***atstva...ili opcenito o njima....onda tekst mozes lagano naci na internetu a podlogu mozes koristiti
format -> background -> fill effects -> texture i onda izaberes onu koja ti se najvise svidja...a za zvuk ak hoces o vodi onda mozes stavit zubor vode...et dosta od mene

Ok je to sve,ev radi nesto zika hvala mu.
Kako ubacit muziku?svoju?
               kaste[L] je napisao/la:
Ok je to sve,ev radi nesto zika hvala mu.
Kako ubacit muziku?svoju?

pa ovako ides insert - movie and sounds - sound from file i odaberes...
ja ti uradim... do 9 10 do veceras.! moze li?!
               Yuber je napisao/la:
ja ti uradim... do 9 10 do veceras.! moze li?!

pa uradice to on...nije smotan da ne zna samo kopirat tekst sa interneta i slike stavit..cc
Rješenje
buraz ev zavrsio sam ti nesta pa ti dodaj sta hoces,aj na msn da ti send
               Ar1F!! je napisao/la:
pa uradice to on...nije smotan da ne zna samo kopirat tekst sa interneta i slike stavit..cc

To je ono upravo sto zahtjeva od ove teme, nije svako kopjutorski pismen kao ti i da uradio sam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.