Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 16 bodova

okvir za s3 galaxy

170 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.01.2013. u 23:24

Ovako...polomio mi se jedan dio okvira od samsunga galaxy s3 gt i9100 ... znaci samo onaj srebrni okvir nije displej. Pa me zanima dje se to moze zamijenit u Sarajevu i koliko bi kostalo.
Dajem 16 bodova nemam vise ko da broj telefona majstora i pribliznu cijenu.

Evo na sta mislim...

Provjeri u Skenderiji. Na platou imas dosta servisa koji vrse popravke svih telefona. Ako tu nema a sumnjam, otidji do BBI - a ili do grada pa vidi.
Ima samo ne znam jesi probao u Imamexu ili BBIu ?
brate molim te i meni javi kad to popravis , i meni se to izgrebalo trun skroz , nevidi to nitko , al mene nervira 
jazzone je napisao/la:
brate molim te i meni javi kad to popravis , i meni se to izgrebalo trun skroz , nevidi to nitko , al mene nervira :(
Meni je bilo izgrebano a sad je pao jedan mali dio i izgleda preRUZNo...
I nisam probao na Imamexu..oticu da vidim.
bUrock je napisao/la:
Meni je bilo izgrebano a sad je pao jedan mali dio i izgleda preRUZNo...
I nisam probao na Imamexu..oticu da vidim.
dosta je nekvalitetno ono , u s2 su rubovi puno kvalitetniji bili 
jazzone je napisao/la:
dosta je nekvalitetno ono , u s2 su rubovi puno kvalitetniji bili :(
Znam...brat mi ima s2..gledao sam nema ovaj okvir...evo citam po piku da je za galaxy s bas rizicno zamijenit to...ali sam poslao mail da vidim sta ce odgovorit za s3.
bUrock je napisao/la:
Znam...brat mi ima s2..gledao sam nema ovaj okvir...evo citam po piku da je za galaxy s bas rizicno zamijenit to...ali sam poslao mail da vidim sta ce odgovorit za s3.
istina bolje ti je ne mjenjaj prijatelju jer ja mislim da se tu vise od pola telefona mora rastavljati displej i ta sranja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.