Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mirza Teletovic

282 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.01.2013. u 13:37

Mirza je sinoc odigrao odlicnu utakmicu protiv Toronta, ja mislim da mu je ovo najbolja dosad, ne po poenima ali je zato imao 4 skoka, 3 asistencije, 1 blok 1 ukradenu loptu

evo svi mirzini kosevi, asistencije itd sa sinosnjeg meča

http://www.youtube.com/watch?v=094UXHiqPOo

Cini se da se on sve vise uklapa u NBA i sad je popravio i odbranu, mogu samo zamisliti kako ce igrati na Euro Basketu :) :)

Je li ko gledo utakmicu i kakvi su vam utisci ? :D
Glupander je napisao/la:
Ko je Mirza Teletovic?
BH kosarkas 
Masina frajer, svaka mu cast 
COBNETCKNN je napisao/la:
kad bi ovako igrao za repku dobro bi bilo :$
Bit' ce i to 
Gledao sam bar dvadesetak tekmi Netsa ove sezone, Mirza je dosta napredovao od početka, nije više u onom grču u kojem je bio kad je sezona počela, opušteniji je dosta. Dosta je uticao i Carlisimo kao novi trener koji mu daje više prilike da se dokaže što on i radi iz utakmice u utakmicu. Možda bi Mirza bio i bolji da ih je ovaj trenirao od početka sezone ali otom potom. Bitno je da igra sve bolje.

Uglavnom , očekuje se dosta od njega i u reprezentaciji i opravdat će on to sigurno ...
Kraljcina, samo da mu daju jos vise vremena na parketu dokazao bih se on jos vise..
Mirza masina 
Počeo je igrati, dobro je 
Gledam svaku tekmu,sinoc ja konto dici temu u pola 4 i predomislim se gdje ce kod od ovih no lifera to gledati 

Sinoc sam od radosti pobudio sve ukucane,al ona govna crnacka nece da mu dodaju,ovo sve sto je dao dao je u 3-coj cetvrtini,cetvrtu je igrao citavu ,imo par asistencija,skokova....sto je najbitnije dobro se pokazo u odbrani,i ubuduce ce zasigurno imati vecu minutazu.
Bila je jedna scena gdje jedan njegov suigrac koji ima loptu trce kontru i mirza iza njega i ovaj hoce da polozi preko trojice a mirza mu mase iza njega sa trice ovaj govnar ne da lopte,pa da sam na terenu pljuno bi ga.

A realno nisu mu ni igraci toronta toliko davali ni prostora vidjeli i oni sami da frajer sve ubacuje..uvijek je bio pokriven,kad nadje prostor ovi mu njegovi ne dodaju i tako sve ide...

Takodjer Mirza je sinoć dao prvi intervju i proglašen za igrača utakmice,jos da ste culi kako komentator hvali Teletovica,srce ko Džamija....

Večeras ima isto utakmica sa Atlantom,počinje u 1:30(traje do nekih 20 do 4) h pa eto ko je voljan cekati nek gleda 
A ja inače pratim tekmu na sportsport.ba forumu,bude nas gomilu pa ko hoce moze navratiti .

I na ovoj stranici mozete vidjeti dosta vijesti za Mirzu
https://www.facebook.com/mirza.teletovic1
(nemojte shvatiti kao reklamu,nego samo hocu da pomognem onima koji ustinu zele pratiti ovu našu Bošnjačku legendu,ide stopama Kinđeta )
Brzo se uklapa za razliku od mnogih igrača, što mi se jako sviđa, još se sjećam kada je Jan Veseli dolazio u NBA-a, bile su priče da će izrasti u strašnog igrača ali u ovih dve godine koliko je već gore, ništa nije pokazao.

Slabo pratim NBA-a ligu, ne zanima me toliko tako da slabo šta i znam.
Sve pohvale za Mirzu :D ali iskreno tebe boli qrac ti samo hoces preglede :/ Sve bi ja vas ! :/ Al eto , svi poceli nakve gameplayeve snimat , tata nabavio comp i sad snimate , pa neide i onda ovo :/ . Čast izuzetcima koji snimaju i ide im ! :*
Samo neka je poceo igrati, to je dobro, pa malo po malo 

Odlican je bio, samo neka nastavi.
byzinh0 je napisao/la:
Sve pohvale za Mirzu :D ali iskreno tebe boli qrac ti samo hoces preglede :/ Sve bi ja vas ! :/ Al eto , svi poceli nakve gameplayeve snimat , tata nabavio comp i sad snimate , pa neide i onda ovo :/ . Čast izuzetcima koji snimaju i ide im ! :*
normalno da mi je do pregleda zato sam i snimao, uostalom snimaj i ti niko ti ne brani, a mirzu pratim svaku utakmicu, nekidan nije nikako ulazio ali pratio sam utakmicu do 2 i kad vec pratim sto ne bih snimio usput pa da sakupim koji pregled, gdj eje tu problem :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.