Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Luminox LXDVC7007

59 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.01.2013. u 19:55

Pozdrav

Evo nasao sam na piku ovaj camcorder i odlucio sam da ga kupim (cijena 115 km), zanima me sta vi mislite o njemu. Da li vrijedi te pare, jeste li imali ikakvog iskustva sa pomenutim camcorderom itd.

Kako izgleda video:
http://www.youtube.com/watch?v=oX5X6SA3fac

Hvala
Izgleda mi kao najobičniji low class camcorder, sposoban možda za neki home made video klip, ili možda vlog, al' nema nekog sound testa da čujem kakav je mikrofon.

~ Reci ti meni za šta ti otprilike treba camcorder, pa da ti nešto nađemo za što manje para 
ZES je napisao/la:
Izgleda mi kao najobičniji low class camcorder, sposoban možda za neki home made video klip, ili možda vlog, al' nema nekog sound testa da čujem kakav je mikrofon.

~ Reci ti meni za šta ti otprilike treba camcorder, pa da ti nešto nađemo za što manje para 
za snimanje unboxing videa 
Sirutka je napisao/la:
za snimanje unboxing videa 
Za unboxing dovoljno.

Stavi recorder na neki stalak ako već nemaš tripod nikakav, ako ima opcija manual focus uključi je i namjesti sve kako treba, jer na takvim uređajima autofocus je zajebana stvar 
Upri record dugmić i go 
ZES je napisao/la:
Za unboxing dovoljno.

Stavi recorder na neki stalak ako već nemaš tripod nikakav, ako ima opcija manual focus uključi je i namjesti sve kako treba, jer na takvim uređajima autofocus je zajebana stvar 
Upri record dugmić i go 
HD 1080p (1440x1080p)
5 MPix senzor digitalne video kamere - kamkordera
7.7 MPix Digitalne fotografije
2.5" LCD ekran
5x Optički zoom
4x Digitalni zoom
Ugrađeno video svjetlo.

Eto to je to sto ima 
Sirutka je napisao/la:
HD 1080p (1440x1080p)
5 MPix senzor digitalne video kamere - kamkordera
7.7 MPix Digitalne fotografije
2.5" LCD ekran
5x Optički zoom
4x Digitalni zoom
Ugrađeno video svjetlo.

Eto to je to sto ima 
Biće to onda dovoljno, odg. sam ti na gb ostatak 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.