Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Upgrade from XP to 7

165 pregleda · 8 odgovora · otvorena 15.01.2013. u 13:31

Pozz svima.
Trenutno imam WindowsXP SP3 sa 6GB RAM-a (3.25GB RAM-a prepoznaje),i zelim da upgrade-am sa XP-a na sedmicu.Imam neke bitne fajlove i podatke na trenutnom PC-ju,tako da ne zelim da uradim clean install na 64 bit.
Postoji li neki patch ili nesto da ucinim da sedmica prepoznaje vise od 3.25GB-a RAM-a u 32 bitu?
Cuo sam da ima neki kernel patch ali nisam siguran da li je to pouzdano.
Ili da li se primjeti uopste razlika izmedju 3.25GB i 6GB RAM-a opcenito u igrama?
Unaprijed hvala :)
Imasli dvije particije ?

ako imas sve prebacis sto ti je vazno na ''npr c'' a dignes na ''e'' particiju os
Neces primjetiti ingame nikakvu razliku , nego eto pokretanje igara , programa i obradjivanje podataka ce ti biti brze :) i btw

2. Svaka tema koja u svom nazivu ima jednu riječ bit će automatski obrisana a autor iste kažnjen banom u trajanju od 7 dana.
N0X3ZZZ je napisao/la:
Imasli dvije particije ?

ako imas sve prebacis sto ti je vazno na ''npr c'' a dignes na ''e'' particiju os :)
Ne,samo jednu particiju...Na XP-u nije toliko lagano napraviti particiju kao na 7.. nema opcije Shrink Volume kao sto ima na sedmici tako da nista...
Ima tutorijala da napraviš particiju i na XP-u, ako hoćeš poslat' ću ti linkove
420 je napisao/la:
Ima tutorijala da napraviš particiju i na XP-u, ako hoćeš poslat' ću ti linkove :)
Bio bi zahvalan :)
ke3E je napisao/la:
Bio bi zahvalan
Klik

Klik
Download Partition Magic i čas posla ti je napraviti particiju ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.