Pozz svima , nasao sam stranicu za riot pointse na kojoj 100% rradi , i sada odradim survey i meni tamo pise da ga jos nisam uradio , ? kako rijesiti taj problem ?
Diskusija
Zaključana
Survey problem
271 pregled · 11 odgovora · otvorena 14.01.2013. u 12:18
exampLe_ je napisao/la:
To ti je fake, ljudi uzimaju pare na naivcima poput tebe.
adnandrx je napisao/la:
pa fraer ima 1000 komentara i lajkova i svega, nemoguce da je fejk xD
Upamti , cim je survey to ti neradi il je file obrisan , malo kad ces naci da radi 
I mislim da je za BiH survey nedostupan tj nije moguc u nasoj drzavi , a tako ti kradu podatke

I mislim da je za BiH survey nedostupan tj nije moguc u nasoj drzavi , a tako ti kradu podatke
adnandrx je napisao/la:
Nema dzabe ni u stare babe, shvati brate, neki dan si dobio keylogger, i opet trazis nesto
, pa ima lik 1k komentara ima prijatelja i to ima fb stranicu objavi say work itd and i give you admin itd.. a lajkovi su sa addmefast il slicnih stranica
, pa ima lik 1k komentara ima prijatelja i to ima fb stranicu objavi say work itd and i give you admin itd.. a lajkovi su sa addmefast il slicnih stranica
adnandrx je napisao/la:
Lik koristi addmefast za komentare , likeove i to . Tako se jaro zarađuju pare kao što rekoše ovi iznad mene . Znači i kad bi riješio survey program ili šta već ne bi radio
bU je napisao/la:
Postoje razne mreze na kojima mozes kupovati lajkove i preglede. Nemojte nasjedati na takve stvari, kao sto korisnik iznad kaze, ljudi zaradjuju na tome.
Ja i moj jaran jedno vrijeme radili za "firmu" koja nam je isplaćivala novac radi komentara.Čitav dan u kući i komentarišeš.
Al od tog nema hljeba
Al od tog nema hljeba
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.