Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL connecting problem

84 pregleda · 3 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 22:16

Evo problem koji se javlja qround-u, on je zaboravio pw od svog acca.

Imam evo par dana problem sa LOL clientom. Često me izbacuje sa servera tj gubim konekciju sa lol serverom. Kada sam u lobbyu (čekam da mi se nađe gejm) zaledi lol i ne izbaci mi da mogu Acceptat i nakon nekog vremena izbaci mi da se recconect na server. Formatiran računar prije 5 dana pa se pitam jel moguće da mi nešto blocka konekciju sa lol serverom. Nemam ništa posebno instalirano na računaru, firewall uključen, antivirus uključen. Nije mi se prije formatiranja ovo događalo...
Možda ti konekcija puca,nije možda vjerovatno,neće samo od sebe ,meni kad se desi to,samo radi interneta se desi
Nek ugasi firewall ili nek da LOL clientu dozvolu u firewallu.

Ako ni tad ne mogne, nek onda manualno portove otvara.
pogledaj da nije do NET. Frameworka ako ti je windows validan i skida zakrpe,.. dešavalo se sinoć mom jaranu 100 puta je ušao i izišao jer je gubio konekciju sa LoL clientom.. Tačnije on je gubio konekciju općenito. Pojavljivao mu se error sa tim skinutim zakrpama kad je gledao u cmd-u. Nije da se ja nešto posebno razumijem, drugi mu je jaran nešto to sređivao preko cmd-a, al eto ako išta znaš, pogledaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.