Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomozite , FB nešto ili neko !

122 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 18:39

Na čatu sam primijetio da mi se ovo,ovaj profil pojavio , međutim ne mogu kliknut na njegovo ime da uđem na profil , nit išta, ne znam ni odkud mi , ima čudno 'ime' , a ne znam ni šta je ovo . Imam još jednu sliku u kojoj sam pokušao dodati prijatelja u čat i probat dopisivanje , da vidim o čemu se radi , međutim izbaci mi poruku koju ću postavit u sljedećoj slici . Da li znate o čemu se radi ?

EVO SLIKE 1 :

Evo i druge slike gdje piše da mi je jedna ili više email adresa netačne , do čega je , šta da radim , i ovo čudo se ne može čak i blokirat , a kad kucam ovo ime gore u tražilici , ne postoji :s

EVO SLIKE 2 :

MOLIM VAS RECITE MI DA LI JE OVO NEKI HAKER,VIRUS IL KO ZNA ŠTA VEĆ , VEOMA ME NERVIRA I BODE MI OČI -.-
sto dizes drugu temu ako je i ona prva otkljucana, iste su, pricekaj odgovor na onaj report pa onda vidi kako dalje, sada nemozes nista vise napravit
Frka mi je , ako je haker što mi ne hakuje, a ovi iz facebooka napisali nešto bezveze , kao vidjet će ako uspiju , a niko ne zna . Meni to ne smeta u radu računara ili fb , ali ne znam odkud,zašto,šta radi na čatu , ne mogu uopšte kliknut na njegovo ime , na nj. profil :S
Blokirao te lik pa zato ne može kolko se ja razumijem.
ajde j**o ti te prijatelje kad te njih pola na kraju i ne pozz na ulici, ti jedino sto mozes je uklonit sve vaznije podatke sa profila, neke zapise, pobrisat inbox i sl. i cekaj, kakva panika, jos uvjek se mozes logirat i sve funkcionira, znaci nije kriticno :P
Seksanna je napisao/la:
Blokirao te lik pa zato ne može kolko se ja razumijem.
taj lik ne postoji na fb nikako :s
da ga je blokiro, nebi mu bio online, na chatu a pogotovo ne na listi frendova, jer block automatski prekida "prijateljstvo" i sve nacine komunikacije preko fba
CHELSEATILLIDIE je napisao/la:
taj lik ne postoji na fb nikako :s
Pa ne možeš ga otvorit jer te je blokirao ..
Iskreno mrsko mi čitati cijelu temu, ali sam samo preletio..

Ko je god, šta je god...

Samo ne primaj nikakve fajlove i nemoj otvarati nikakve linkove, and you're safe.
AZA je napisao/la:
Iskreno mrsko mi čitati cijelu temu, ali sam samo preletio..

Ko je god, šta je god...

Samo ne primaj nikakve fajlove i nemoj otvarati nikakve linkove, and you're safe.
ma ne otvaram , ali da li se može ovo čudo izbrisat sa čata,ne znaš koliko me nervira , jer mislim da nije hack kakav :s

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.