Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FIT Mostar

132 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 17:38

Razmisljao sam ove godine upisati FIT u mostaru pa me zanima da li ima neko ko ide vec na taj fax da mi pojasni malo da li je tesko naci smjestaj i koja je cijena fakulteta (sve ukupno)..
Da se nadovezem .. I ja sam kontao upisati master studij na FIT - u u Mostaru pa ako ima ko utiske neka preporuci
Stan nije tesko naci cijena je odprilike oko 150km + rezije
ja placam 210 sve mi uracunato internet struja voda ...

Cijena faxa je prije bila 1500 za godinu a sada mislim da je 1700 neznam tacno ja sam na apsolventskim rokovima pa nisam placo ovu godinu. Znam da je zadnja godina 2000 km

Fax je cool totalno ako oces naucices dosta ako neces naucices solidno jer ce te natjerati :D

Master je 2500km godina + recimo jos 100-200 km dodatnih troskova... master traje 2 godine mozes ga upisati samo ako si isao po sistemu 3+2 ja mislim

vecina raje koja je htjela naci posao brzo su ga nasli, tako da zasad nema frke za to. mene zvali na 3 posla ja odbio ocu da mazlumam jos ovu godinu ^^

Nocni zivot mostara je predobar evo ja mahmuram od subote ubili se u pink panteru

Post dobio aplauz od SaNTaA

Ice_in_veins je napisao/la:
Stan nije tesko naci cijena je odprilike oko 150km + rezije
ja placam 210 sve mi uracunato internet struja voda ...

Cijena faxa je prije bila 1500 za godinu a sada mislim da je 1700 neznam tacno ja sam na apsolventskim rokovima pa nisam placo ovu godinu. Znam da je zadnja godina 2000 km

Fax je cool totalno ako oces naucices dosta ako neces naucices solidno jer ce te natjerati :D

Master je 2500km godina + recimo jos 100-200 km dodatnih troskova... master traje 2 godine mozes ga upisati samo ako si isao po sistemu 3+2 ja mislim

vecina raje koja je htjela naci posao brzo su ga nasli, tako da zasad nema frke za to. mene zvali na 3 posla ja odbio ocu da mazlumam jos ovu godinu ^^

Nocni zivot mostara je predobar evo ja mahmuram od subote ubili se u pink panteru
Eh hvala na informacijama to mi je trebalo :D
Imaš i u Sarajevu sad to !
protektiONEL je napisao/la:
Gdje ?
GOVORI gdje
Ekonomski fakultet u Sarajevu imas Informaticki smjer samo levati neznaju pa idu u Mostar !
Ekonomski fakultet u Sarajevu imas Informaticki smjer samo levati neznaju pa idu u Mostar !
Nije to, to brate ! -.-"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.