Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monet ili pincom?

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.04.2007. u 15:59

Eho vako server se zove monet ili pincom nemogu da igram preko njega jer me stalno izbacuje.Probam da pitam one igrače zbog čega ali kad napisem poruku izbaci me na find server/favorite!!Jednom sam ko vidio da trebam nesto cs_choke 4 ili tako nesto molim da pomognete !!!Šta gdje !!Hvala

kao prvo koja ti je konekcija ako ti je adsl nemozes posto je monet stavio restrikcije neke na svoj server i na njega mogu iskljucivo oni sa monet konekcijom ...a ako ti je monet konekcija onda moras imat cheating death
i ukucas cd_choke 4 i bujrum igraj nadam se da sam pomogo
Distr.st0k3 je napisao/la:
kao prvo koja ti je konekcija ako ti je adsl nemozes posto je monet stavio restrikcije neke na svoj server i na njega mogu iskljucivo oni sa monet konekcijom ...a ako ti je monet konekcija onda moras imat cheating death
i ukucas cd_choke 4 i bujrum igraj nadam se da sam pomogo

a kako taj cheating death pokrenuti i odakle ga skinuti !
KeLLeR je napisao/la:

www.unitedadmins.com

imas tu pa skini
KeLLeR je napisao/la:

download cheathing death 4.33.4

taj cheating-death nemoze vise zastiti od cheatova, ali admini sa servera neznaju, stoga se na unitedadmins.com nemoze skinuti...

na google-u upisi download cheating-death 4.33.4 (tako nesto) pa potrazi

i onda kao sto je kesto rekao upalis ga, upises cd_choke 4,i igraj ...
bola ukljuci c-d i kada udjes u konzolu ne cs_choke 4 nego cd_choke 4
i u mene isti problem..igrao sam prije bez problema, dok su se srugi likovi zalili da ih izbacuje.

a neki da sam format comp i ponovo instalirao cs, patch i cd, al izbacuje. samo s monetovog serveras. samo me izbaci iz igre. nikakav eror ni nista samo me izbaci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.