Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sve što pomaže oko manjeg kretanja nišana :]

368 pregleda · 18 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 02:17

Koja je razlika između 50 , 70 ili 100 fps-a u igri ? Da li fps ima veze sa recoilom , tj. kretanjem nišana? Ako je manji sensivity da li se nišan manje kreće ? Ima li veze dpi ili mouse hz sa recoilom?
Kako smanjiti recoil , sve što znate i mislite pišite
Wtf?

- Fps stoji za frames per second (slika po sekundi).

- Fps nema nikakve veze sa recoilom.

- Sensitivity je osjetljivost kretnje miša, tako da, što je manji mouse sensitivity otpor miša je veći.

- DPI stoji za dots per inch (točke po inchu), očitavanje miša, što je veći dpi, miš očitava više prostora po inchu. 1inch = 2.54cm.

http://www.nextlevelgamer.com/counter-strike/controlling-spray-fire evo ti za recoil.
Ma ja sam pokušavao sve i svašta. Ali shvatim, kad ti je konekcija "karina", da ti je ne znam šta, ne možeš uhvatiti nišan da si pita. Uglavnom, pokušavaj se šteliti malo, rafalaj i trudi se održavati nišan na jednom manjem mjestu. Tako sam i ja, jer znam po sebi, meni kad je konekcija "dobra" jednostavno recoil je mal da se i ne trudim previše da ga "održavam", a kada je loša kao većinu vremena, izgubim živce . Jednostavno, većina ti je stvar prakse i skilla. Rejtove i to vjerovatno znaš, tako da nema potrebe da ti to pišem
FPS Ima veze sa nisanjenjem, sto veci FPS, to bolje i lakse nisaniti, ali ako imas monitor od 60 Hz, fps preko 60 sve mozes zanemariti. Ovo sam citao sto ljudi iz iskustva kazu da je puno lakse nisaniti na monitorima od 120 Hz, naravno uz to se podrazumijeva da ti je fps konstantno 120+
Meni je monitor 60 ili je 70 Hz nemam konstantan fps 100 , hocu da kupim grafu i procesor , pa da vidim hoce li mi se isplatiti
amAr_r je napisao/la:
Meni je monitor 60 ili je 70 Hz nemam konstantan fps 100 , hocu da kupim grafu i procesor , pa da vidim hoce li mi se isplatiti
Neće ti se isplatiti. Kao misliš da ti isplati, da osvajaš online turnire?
amAr_r je napisao/la:
I nemas onda velike koristi od fpsa 100 ako ti je monitor 60 Hz
R0x0r je napisao/la:
I nemas onda velike koristi od fpsa 100 ako ti je monitor 60 Hz :)
ova raja nabija fps a monitor 60 Hz i kao kad nabiju sa 60 na 90-100 fps onda govore kao sad je bolje a ja placem XD
Dark_Devil je napisao/la:
ova raja nabija fps a monitor 60 Hz i kao kad nabiju sa 60 na 90-100 fps onda govore kao sad je bolje a ja placem XD
vjerujem ja u te vase price...
al evo ja imam 75hz monitor...
i licno osjetim razliku kad mi je 60fps i kad mi je 100fps
bas sam kuco fps_max 60 igro 5 min , pa fps_max 70....
jer sam vidio bas ovakvu slicnu temu... i ima razlike kako ne znam :D
Veliku ulogu oko sirenja crosshaira ima ping, sto manji brze se skuplja, sto veci sporije se skuplja.

Recoil jedino mozes smanjit kad naucis paterne ( ili ti prekucas CS :D ) od svake puske, a svaka puska ima 3-4 paterna koja se nasumicno pojave.

Dobra vjezba za recoil je da stanes ispred zida, npr., uzmes emicu, i drzis enter da ispucas svih 30 metaka u zid. Onda pogledas kakav je patern i samo kad rafalas mis spustas kontra tom paternu.

Evo ti jedan tutorial koji pomaze http://www.youtube.com/watch?v=GS5tRoVYFtg
Kakav ba placebo .
Uzmi igrati na 75fps (75Hz) i 100fps (isto 75Hz) pa ces vidjeti.

@ topic:
fps 100, full rate.
Dobar miš i podloga, a bogami zna biti i do tebe ako ne znas...
Fala Bogu ako imaš zakucan fps i odgovarajuću opremu lakše ti je igrati,nišaniti brže itd
brick je napisao/la:
Kakav ba placebo .
Uzmi igrati na 75fps (75Hz) i 100fps (isto 75Hz) pa ces vidjeti.

@ topic:
fps 100, full rate.
Dobar miš i podloga, a bogami zna biti i do tebe ako ne znas...
g400 , qck+ sad cu kupiti procesor i grafu ono sto sam ti rekao . I hocu li osjetiti razlike ??
Pr0_ je napisao/la:
ako ti neznas dzaba ti sve i podloga i mis
Ma nemoj? Drugo ti je covjece igrati na 10 fps a drugo na 80-100fps
Ne znas* nije neznas.. Ako imas namjeru da naucis igrat cs1.6 onda ce ti podloga i mis dobro trebati ;) meni je dosta ovaj logitech mis i podloga neka bezveze ba nije 5 eura.... Al ako ti imas mis i igras npr na stolu ma daj uvjek ce te zajebat il ako ti je podloga malo otisla pa te zeza onda mis :).. Nemoj srat molim te
sinko neigram cs od jucer,imao sam ja i miseve i cudesa ali dzaba sve kad je netko bot misli kupnjom misa da ce bit odmah pro skill se stjece tijekom godina a ne dobiva se preko noci
Npr monitor mi je 75 Hz , ja preko komande mogu freq 120 staviti , je li to vazi da ce cs raditi na 120 hz ? (:
amAr_r je napisao/la:
Npr monitor mi je 75 Hz , ja preko komande mogu freq 120 staviti , je li to vazi da ce cs raditi na 120 hz ? (:
Naravno da ne vazi, zasto bi onda pravili 120 / 144Hz monitore .

Prvo monitor 120Hz + Vertical Sync ON + -freq 120 .
brick je napisao/la:
Naravno da ne vazi, zasto bi onda pravili 120 / 144Hz monitore .

Prvo monitor 120Hz + Vertical Sync ON + -freq 120 .
Znaci ako dodam ono , osjetit ce se , mislim bolje ce raditi ? i time bolja ce igra biti ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.