Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RPBiH 12 Januar,2012 12:00h

226 pregleda · 16 odgovora · otvorena 12.01.2013. u 11:12

Diskusija, ovdje pricajte sta mislite o ovome :), :D
Kazu da ce izlazit na trgove, u jednom trenu je lik spomenuo da ce ih oko 100k izaci, bilo je na vjestima, novinama, internetu itd
Sta mislite hoce li ista postic? Ocekujemo :D
Oni su spremni jos malo i 12h, eto diskutujte ovdje ako sta imate protiv/za itd
Od ovoga nema ništa, realno, i naravno neće ništa postići.
Mene zanima šta će od ovoga postići,dok se svi ne dignemo u državi nema fajde.
Elysium je napisao/la:
Od ovoga nema ništa, realno, i naravno neće ništa postići.
Nista se nikad ne zna, vidis kakva nam je drzava brate, ne rade autobusi, ljudi izlaze u Sarajevo da pomognu radnicima Grasa :D

@Un4given rekao lik da ce oko stotinjak hiljada izaci ljudi po svim trgovima, da ce trazit ostavku Dragana covica, Milorad Dodika, Zlatko Lagumdziju, Sulejman Tihic ja msm
SsKull je napisao/la:
Nista se nikad ne zna, vidis kakva nam je drzava brate, ne rade autobusi, ljudi izlaze u Sarajevo da pomognu radnicima Grasa :D

@Un4given rekao lik da ce oko stotinjak hiljada izaci ljudi po svim trgovima, da ce trazit ostavku Dragana covica, Milorad Dodika, Zlatko Lagumdziju, Sulejman Tihic ja msm
da izađu ljudi kao što su izašli recimo u grčkoj pa da bude opšti haus, onda bi se možda nešto i promjenilo, ovako ne može, jer svi šute i trpe, niko a ne smije reći, to je tako.

edit, bio je onaj pokret dosta ili kako već, pa ništa nisu napravili, ili su i oni bili šupljaci teški.
Šupljak samo takav.
Elysium je napisao/la:
da izađu ljudi kao što su izašli recimo u grčkoj pa da bude opšti haus, onda bi se možda nešto i promjenilo, ovako ne može, jer svi šute i trpe, niko a ne smije reći, to je tako.

edit, bio je onaj pokret dosta ili kako već, pa ništa nisu napravili, ili su i oni bili šupljaci teški.
U pravu si, najbolje bi bilo kad bi se skupilo bar pola drzave onda bi se moglo, a ovako za malo dana na fb stranici su skupili 11k lajkova, stalno se djeli, da su cekali jos jedan mjesec.. Al eto vidjet cemo rezultate.. pa jbt drzava 'gras strajka' hej nemas dalje sta govorit
Firme idu pod stecaj

Nikad se ništa neće promjeniti dok se debili žale samo preko tastature, ali takav smo narod, još gori odkako su došle nove pridošlice u Sarajevo, od kojekakvih seljaka pa do zalizanih san.......a sa svima poznatim adidas torbicama.
Da se hoće narod dići kao i u Srbiji, da poruše pola Beograda, vidjeli bi vi kako bi pola ljudi iz vlade dalo ostavku, kao i seljaci što su se nakotili u glavnom gradu vratili na selo istom brzinom kako su i došli.
Ma opet će sve biti isto, oni na vrhu se više vole između sebe nego što vole nas. Samo će nam još gore biti ali eto, vrijedi pokušati.
1. Neće doći ni trećina ljudi koji su to rekli.
2. Neće postići ništa.
SsKull je napisao/la:
Nista se nikad ne zna, vidis kakva nam je drzava brate, ne rade autobusi, ljudi izlaze u Sarajevo da pomognu radnicima Grasa

Kojih bola 100 k ljudi,ako izađe 5 bit će dobro.Znaš li ti kolika je to brojka

Hoće li se kod vas to u Novom nešto protestovat,čitav skoro grad SDA

iako bi iko izašao to mogu biti samo mirni protesti,niko ne smije ništa više od ovoga
Un4giveN je napisao/la:
Kojih bola 100 k ljudi,ako izađe 5 bit će dobro.Znaš li ti kolika je to brojka :r

Hoće li se kod vas to u Novom nešto protestovat,čitav skoro grad SDA

iako bi iko izašao to mogu biti samo mirni protesti,niko ne smije ništa više od ovoga :)
Ja sam maloljetan, moji nece da idu :D
Zna se da organizacija cista nula..
Evo gledam govore nema 25 ljudi u Zenici, a lik govori 100k ce bit ljudi OMFG
SsKull je napisao/la:
Ja sam maloljetan, moji nece da idu
Zna se da organizacija cista nula..
Evo gledam govore nema 25 ljudi u Zenici, a lik govori 100k ce bit ljudi OMFG
Moji hoće da idu,mogu zvati i stariju "Gerilu" ali glup narod će se samo smijati.Ali kad skontaš dobro je i tih 25,ako samo nastave broj bi se trebao povećavati i ovako ljudi ne rade i nemaju posla,bolje nego da sjede u kući.
Samo da hoće neko da dadne donaciju malo da se pogura pokret,nek se svakog vikenda skupi po 100 ljudi bit će dobro,bitno je da nastave.Ali teško da će iko gurati sve ako se vidi da nema fajde.Ne može se postići sa 100 ljudi ali ako nastave broj će se povećati.

EVO STANJE IZ TR (3 ljudi )-http://www.facebook.com/events/351800201594297/

Da bas bi trebao kupit kartu i otic za Sarajevo da protestujem zasto ti protesti nebi bili svugdje u svim gradovima pa taman kad bi bilo po 100 ljudi dobro je
cilj protesta je da se smjene predsjednici i onda? de neka mi neko kaze za koga cu glasati na vanrednim izborima kada bi uspjeli ovi protesi kojim slucajem? bosni i hercegovini trebaju temeljne ustavne promjene. ukidanje entiteta, ukidanje kantonalnih ministarstava itd. ali to nije moguce jer jedan entitet se nece sloziti sa tom odlukom. kada se ujedini sva BiH i kada nas ne budu interesovali gluposti poput: sta dodik izjavio, koliko cemo imati nacionalnih televizija, na kojem ce jeziku biti, koja ce stranka imati stolica u vijecu itd... onda cemo mozda nesto i postici a dotada cemo zaliti sto skoro 20 godina nakon rata se nismo pomjerili sa mjesta.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.