Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

Pomoc - Mail secure code for login

247 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.01.2013. u 01:47

Pozdrav raja,

Dizem ovu temu radi jednog problema kojeg ne mogu da rijesim vec neki duzi period.Naime radi se o tome da mail kad se logam na njega trazi security code koji je poslan na moju alternativnu email adresu ali posto ta alternativna email adresa vise nije u funkcij ne moguce je dobiti taj kod.Ima i druga solucija da se popuni neka lista o accountu za koji zelis kod, ja sam tu listu popunjavao i dobivao kodove na drugi email ali ni jedan kod nije radio, pokusao sam sa drugim emailom isto se cudo desavalo, sada je dosao finally update od hotmaila na obe adrese sto se tice maila kojeg zelim nazad u emailu koji je dosao napisali su da se napravi novi akaunt jer se ovaj ne moze vratiti bla bla.

Email je u funckij nije obrisan sami mi treba taj retardirani kod koji ne mogu da dobijem odnosno dobijem ga ali ne funkcioniše.

Da li je neko imao ovakvo iskustvo da nema neki contact email od hotmaila sto se tice takvih problema?

Zaista ko mi pomogne dobice i kredita ako je potrebno jer mail mi je bitan ima bitnih stvari na njemu.
Nemojte spamati ko ima sta pametno reci neka mi napise.
Fake_Spy je napisao/la:
Viid da li ti ista ovo moze pomoc:

http://windows.microsoft.com/en-AU/hotmail/hotmail-help
Procitaj temu ponovo ako ti sta nije jasno pogledaj sta sam naveo pregledao sam sav support od hotmaila sve bozije stranice i solucije nema niceg konkretnog nisam bolestan da ne znam otici na help/hotmail.com. Razmisli malo nemoj nabijati postove bespotrebno.
Brate kunem ti se, i meni je bilo to. a imao malo love na paypalu, imao steam sa vecim giftovima i to.. Po sata sam pokusavao da nadjem nekako al ne mogu se sjetit.. I kad sam resetovo komp, otisao sam na mail nije vise trazilo.. Probaj i ti restart pc
SsKull je napisao/la:
Brate kunem ti se, i meni je bilo to. a imao malo love na paypalu, imao steam sa vecim giftovima i to.. Po sata sam pokusavao da nadjem nekako al ne mogu se sjetit.. I kad sam resetovo komp, otisao sam na mail nije vise trazilo.. Probaj i ti restart pc
Jesi svjestan ti sta si izvalio ? Restartovanjem računara će riješiti problem ?
SsKull je napisao/la:
Problem je taj vec skoro mjesec dana a za to vrijeme resetovao sam pc i ugasio vise od 200 puta tako da no way. 
sh0ck je napisao/la:
Jesi svjestan ti sta si izvalio ? Restartovanjem računara će riješiti problem ?
Evo sad tek brate vidim da mu stoji ovaj problem, neces vjerovat meni je trazilo kod, pola sata sam se mucio kako i sta, poslje kada sam upalio pc ponovo otisao sam na mail samo me prebacilo na moj mail nije mi traziio kod
SsKull je napisao/la:
Evo skidam kapu, ako treba skinut cu sve XD
Da probaš da promjeniš taj sigurnostni e-mail?
Tu odeš:
https://account.live.com/summarypage.aspx

Probaj tako.
t45ra je napisao/la:
Da probaš da promjeniš taj sigurnostni e-mail?
Tu odeš:
https://account.live.com/summarypage.aspx

Probaj tako.
Nikakvim opcijama ne mogu da koristim.Akaunt samo trazi security code.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.