Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Design 4 U

173 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 20:00

Šta je Design 4 U?
-Design 4 U je forum koji se bavi razvojem i dizajniranjem foruma, sajtova i blogova. Najveći fokus nam je na forumotionu. Nas odlikuje kreativnost, jedinstvenost, funkcionalnost koja se ogleda kako na našem forumu tako i na svim dizajnima koje radimo za vas.

Šta mi nudimo?
-Nudimo vam mnogo toga veoma brzo i lako. Nešto što mi nudimo je sledeće:
• Rađenje zahteva po veoma pristupačnim forumskim cenama(nema plaćanja pravim novcem)
• Besplatne stvarčice za vaše forume iz naše velike galerije
• Brza i efikasna pomoć
• PSD fajlovi koji na dobar način mogu vam pomoći da naučite Ps. To su 100% naši fajlovi
• Gomila i gomila tutorijala, kodova i resursa
• I još mnogo toga...

Zašto se registrovati?
-Zbog prethodno navedenih stavki. Na forumu vlada prijatna atmosfera gde svako može pomoći ako vam je nešto potrebno. Takođe u našu ekipu se lako uklapa. Čekamo vas. Design 4 U.
Sretno vam.
Sve naj,bilo bi fino kad bi i mi na gamers-u ozivili Web Design podforum.
Hvala ljudi. :)
Forum je već jedno vreme bio aktivan, još pre, samo što poslednjih nekoliko meseci nije radio kako treba. sada se nadamo da ćemo se opet aktivirati. ;)
Kakvu to kreativnost mozes prezentovat kroz forumotion, nije mi jasno..

Al eto, sretno vam
Good luck raja, nadam se da cete dizajnirati all kinds of forums and sites, all kinds.
Eldin je napisao/la:
Kakvu to kreativnost mozes prezentovat kroz forumotion, nije mi jasno..

Al eto, sretno vam :)
Hah, nije problem što je forumotion. Problem je što ljudi ne znaju za razne mogućnosti na njemu. Nije on savršen, uopšte nije, ali mi smo se potrudili da napravimo dizajn što bolje na phpBB3 verziji fm-a. :)
a šta ti nazivaš ako smem znati?
Ne znam na šta si mislio? Kategorije ili dizajn kategorija? :)
GL!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.