Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

YT partnerships

213 pregleda · 14 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 18:50

Evo gledam u zadnje vrijeme sve neki "lijevi" kanali postaju partneri. Prije su partneri postajali samo oni koji su imali kvalitetan i popularan sadrzaj a sada svatko i njegova baba postaje partner. Samo me zanima tko daje tim ljudim partnerstvo kad im prakticki ne donose nikakav dobitak, a buduci da se taj novac dijeli ako vas je neki network/channel partnerovao to bude jos manje novca.

Tako ako zelite postat partner sa 130 subova u nadi da ce bit nekakvog profita, jednostavno nemojte.
Vase misljenje o ovome?
E ovako , vjerovatno po tvom misljenju i moj kanal spada u te ljeve kanale. E pa ovako , moj kanal je u stvari ideja da se napravi komjuniti svih beatboxera na balkanu i da se isti promovisu . Svaki dan hajmo reci pojavi se neko novi ko je do sad bio hajmo reci opet stidan a ima taj talenat. tako da mislim barem za sebe da mi samo mozemo rasti jos vise a nikako padat.
Dobili smo partnership sa Socialbalde.com odnosno RPM i ne bi ga sigurno dobili da ga nismo zasluzili tako da...

http://www.youtube.com/user/bihboxtv baci sub za nas i pogledaj video klipove svidjet ce ti se neki sigurno :D

LOVE PEACE AND BEATBOX ♥
ako imas dosta pregleda napravis addsense acc, monetize video i zaradjujes...

a to sto ti kazes je neki "fazon" na kojem zaradjuju ovi sto ti daju partnerstvo...
adnandrx je napisao/la:
E ovako , vjerovatno po tvom misljenju i moj kanal spada u te ljeve kanale. E pa ovako , moj kanal je u stvari ideja da se napravi komjuniti svih beatboxera na balkanu i da se isti promovisu . Svaki dan hajmo reci pojavi se neko novi ko je do sad bio hajmo reci opet stidan a ima taj talenat. tako da mislim barem za sebe da mi samo mozemo rasti jos vise a nikako padat.
Dobili smo partnership sa Socialbalde.com odnosno RPM i ne bi ga sigurno dobili da ga nismo zasluzili tako da...

http://www.youtube.com/user/bihboxtv baci sub za nas i pogledaj video klipove svidjet ce ti se neki sigurno

LOVE PEACE AND BEATBOX ♥
Ja iskreno mislim da nije on mislio na tebe jer ti imas stil opredljen ti je kanal znaci BETABOX !

A ovim pa neka parodya pa neki cs klip pa neka fudbalska utakmica pa nesto lijevo :$

ako nisam upravu recite.

Ja sam dobio partnera ne full jer ocu vecu zaradu 7$ jeste malo ali zauhar je.
Edinho je napisao/la:
koja glupost
miire je napisao/la:
koja glupost :)
pa cek , jel ovaj fraer u pravu ili nije ?
miire je napisao/la:
koja glupost :)
Drug to je njegovo mišljenje :) . Ja nisam nikad bio partner tako da ne znam samo sam postavio ovdje njegovo mišljenje :)
miire je napisao/la:
koja glupost
Nije glupost, nego realnost
Edinho je napisao/la:
Drug to je njegovo mišljenje . Ja nisam nikad bio partner tako da ne znam samo sam postavio ovdje njegovo mišljenje
Ja jesam bio partner i opet cu se prijaviti samo da vratim kanal u normalu

Partner biti sa Youtubom je dobar posao. Radis samo klipove, snimas sebe ili sl. i zaradujes pare.

Svaki mjesec ako ti je dobar kanal imat ces fin djeparac
miire je napisao/la:
Ja jesam bio partner i opet cu se prijaviti samo da vratim kanal u normalu :)

Partner biti sa Youtubom je dobar posao. Radis samo klipove, snimas sebe ili sl. i zaradujes pare. :)

Svaki mjesec ako ti je dobar kanal imat ces fin djeparac 8)
Ti se barem razumiješ u movimaking pa imaš šta i snimati xd :D
http://www.youtube.com/user/19CraCk87?feature=mhee
Kako nema zarade sa 130 subova (doduse kod mene je 168 )

Samo trebas na vrijeme uploadovati video i to je to, o kvalitetnom sadrzaju da i ne govorim
Sto se partnerstva tice, nema tu nekog novca bez 5K subbova btw ovi lijevi kanali sto dobiju partnerstvo ne mogu fakticki nista zaradit nego se fauraju sa onim facebook, twitter isl. gore iznad svojih klipova
adnandrx je napisao/la:

http://www.youtube.com/user/bihboxtv baci sub za nas i pogledaj video klipove svidjet ce ti se neki sigurno :D

LOVE PEACE AND BEATBOX ♥
Pa verovatno svako ima ideju. Po meni Youtube partneri bi trebali da budu kanali koji su uspeli da ostvare svoju ideju.

Ovo nema veze sa tvojim kanalom jer nisam ni video tvoj kanal ali ovako u globalu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.