ovako nmg da pokrenem igricu znaci sve skinuo sam sa pirates. znaci skidrow je.onda snimim sve crekujem ii kad otvorim ikonu od igrice znaci izbaci mi kao sliku neku tu ima jezzik da promjenis i ima da udjes pise Launch i klikenm tu i nista se ne desava
Diskusija
just cause 2
109 pregleda · 5 odgovora · otvorena 10.01.2013. u 14:23
pa ja sam to isto radio i morao sam cekati po 5-10 minuta da mi udje u igru
Nemoj instalirati igricu u C
rogram Filser/Just Cause vec napravi u instalaciji kad te bude pitalo gdje ces je instalirati ti izaberi :C/Just Cause(odnosno :C/pa naziv foldera--firme koja pravi just cause.
Isto tako kad sam htio instalirati tu igricu mucio sam se danima,na kraju sam ovo uradio i mogla mi igrica...
rogram Filser/Just Cause vec napravi u instalaciji kad te bude pitalo gdje ces je instalirati ti izaberi :C/Just Cause(odnosno :C/pa naziv foldera--firme koja pravi just cause.Isto tako kad sam htio instalirati tu igricu mucio sam se danima,na kraju sam ovo uradio i mogla mi igrica...
_oma_ je napisao/la:
Nemoj instalirati igricu u C
rogram Filser/Just Cause vec napravi u instalaciji kad te bude pitalo gdje ces je instalirati ti izaberi :C/Just Cause(odnosno :C/pa naziv foldera--firme koja pravi just cause.
Isto tako kad sam htio instalirati tu igricu mucio sam se danima,na kraju sam ovo uradio i mogla mi igrica...
rogram Filser/Just Cause vec napravi u instalaciji kad te bude pitalo gdje ces je instalirati ti izaberi :C/Just Cause(odnosno :C/pa naziv foldera--firme koja pravi just cause.Isto tako kad sam htio instalirati tu igricu mucio sam se danima,na kraju sam ovo uradio i mogla mi igrica...
fukee je napisao/la:
a koji je pravi naziv firme od just cause ako mozes pomoci posto nmg da nadjem
ako ti je windows 7 i ako ti izbaci stop working odes tamo gdje se mjenjaju teme i postavi na default i onda ce radit imao sam isti problem sa just cause 2 pozz.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.