Internet mi ne radi u smislu downloada. Znaci mogu da ulazim u igrice da idem na bilo koji site a pritom posto sam ostavio tokom noci da mi se downloaduje igrica TERA sad mi je igrica na 88% i nece da mrdne download speed je 0 a inace je 150 kbps. Da li neko zna mozda problem? brw koristim wifi a ignal je skoro uvek excellent
Diskusija
Internet problem
90 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.01.2013. u 09:47
aj probaj početi nešto drugo skidati, možda je do konekcije a mozda je jednostavno slab torrent na kojem skidaš
medium1337 je napisao/la:
aj probaj početi nešto drugo skidati, možda je do konekcije a mozda je jednostavno slab torrent na kojem skidaš
TheFinestCheese je napisao/la:
tera nije torrent care to je sa njihovog sajta a i sad ssam pokusao da patchujem swtor i ni to nece nista ne izlazi.... ne razumem kako nece a mogu da idem na internet to me najvise zbunjuje
medium1337 je napisao/la:
ugasi modem iz utičnice na 5 minuta i probaj opet, ako ne mogne rr računar, to je možda do konekcije imaš slab signal
Mozda ti neko krade konekciju na banderi
, šta znaš. Promjeni pw interneta i restartuj modem
, šta znaš. Promjeni pw interneta i restartuj modem
Ma samo skini opet. I meni se to desavalo..
Eh to ti je zbog loseg internet provajdera. Noci ce ti download spasti na 0 i download ce se prekinuti i nece opet da pocne.
Imao sam taj problem dok sam koristio TXTV Kablovski internet, medjutim posle mnogobrojnih zalbi, presao sam na telemach.
Imao sam taj problem dok sam koristio TXTV Kablovski internet, medjutim posle mnogobrojnih zalbi, presao sam na telemach.
SWEIDER je napisao/la:
Eh to ti je zbog loseg internet provajdera. Noci ce ti download spasti na 0 i download ce se prekinuti i nece opet da pocne.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.