Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] - Deagle lucky sick shoots

126 pregleda · 5 odgovora · otvorena 10.01.2013. u 01:35

Evo ga novi klip

Ovaj put neki digl sick shots, te neki pokusaj WH efekta na zadnjem fragu, btw nije fail nego je lik 2 puta opucao

Kritike, savjeti sve je dobrodošlo

http://www.youtube.com/watch?v=xgOSy4uxDhQ&feature=youtu.be

Like/Sub/Share
Nisi skont'o ocigledno...
al me nerviraju ovakvi kad na nekim klipovima komentarisu wh, aim, jel te iko pitao da li covjek ima wh ili ne, covjek radi edit, vidim da ne kontas razliku :S

tema - Zasto quake a ne pan/crop ? Boje moras staviti iste na svakom fragu, jer je ovako ruzno, ako neka boja nepristoji mapi onda stavi bar približnu boju od one na ostalim fragovima.
Na wirefrejmu na zadnjem fragu nisi dovoljno stavio duzinu, znaci kad stavljas wire frame bolje poslije toga da usporis klip. Nadam se da si razumio, no hate samo kazem sta trebas popraviti.

3,5/5
noisewave je napisao/la:
al me nerviraju ovakvi kad na nekim klipovima komentarisu wh, aim, jel te iko pitao da li covjek ima wh ili ne, covjek radi edit, vidim da ne kontas razliku :S

tema - Zasto quake a ne pan/crop ? Boje moras staviti iste na svakom fragu, jer je ovako ruzno, ako neka boja nepristoji mapi onda stavi bar približnu boju od one na ostalim fragovima.
Na wirefrejmu na zadnjem fragu nisi dovoljno stavio duzinu, znaci kad stavljas wire frame bolje poslije toga da usporis klip. Nadam se da si razumio, no hate samo kazem sta trebas popraviti.

3,5/5
Pan/crop sam i koristio

Ma nista nohejt, ovako nesto sam i zelio da mi neko bas objasni gdje grijesim, sta trebam ispraviti...
Brate meni kazes da su mi boje ruzne :$ a prvo gledaj svoje !

Ne mjenjanj te boje na svakom campathu ili fragu :$
Fragovi su poprilično dobri , lijep wh pokusaj , ali trebaš zamijeniti boje jarane .. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.