Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dota Pomoc

101 pregled · 8 odgovora · otvorena 09.01.2013. u 22:43

Posto sam totalni noob,a zelio bi da igram dotu (prvi dio) zelio bi da mi neko da link za tutorial ali za totalnog nooba gdje se objasnjava sve iz pocetka.Imam warcraft tft 1.26 verzija i garenu plus.
Nije isto kad imas krs kao ja. Skupljam za novi,pa kad bude bice i dota 2. :D
yain je napisao/la:
Bolje ti je počni dotu2 , isto ti je. 
Ako je isto, što bi dotu 2 igrao?
WuWe je napisao/la:
Nije isto kad imas krs kao ja. Skupljam za novi,pa kad bude bice i dota 2. 
Pocni igrati lol mnogo je bolje od dote i od ostalih slicnih igara..
Akali je napisao/la:
Pocni igrati lol mnogo je bolje od dote i od ostalih slicnih igara..
Nista od lola i dote 2 dok ne dobijem novi racunar,ovaj je mnogo star i samo dotu moze pokrenuti.
uglavnom skini dota-AI mapu (sa botovima)
za pocetak ---> google: "Hero / Item build dota warcraft"
i sad kreiras dotu AI (mapa sa botovima stavi easy za pocetak)...
i izaberes nekog heroja recimo "Venomancer"
pratis upustvo na netu koje iteme mu kupujes (imas kombinacija kupis 2-3 itema pretvore se u jedan itd skontaces)

Uglavnom svaki heroj ima svoj build (itemi i skilovi)

kad postanes solidan na hard botovima (skines garena plus program) i igras preko neta u low lvl room's

Savjeti : ne izlazi iz partije ko 75% ljudi (zato sam i presto 1 dio igrat) igraj do kraja , uvjek ces nesto naucit , a brze se uci kad je nesto teze :D

:sto vise deny i last hit kripove (last hit = udaris zadnji protivnicko cudoviste ti dobijas +gold) (deny = "A" i na svoje cudoviste/kripa kad ima malo healta , na taj nacin protivnicki igrac ne dobija gold i exp)

Eto to je to ostalo je stvar vremena/volje/tutoriala/skilla itd

Sretno :)

Post dobio aplauz od NightWalker

maksuz je napisao/la:
uglavnom skini dota-AI mapu (sa botovima)
za pocetak ---> google: "Hero / Item build dota warcraft"
i sad kreiras dotu AI (mapa sa botovima stavi easy za pocetak)...
i izaberes nekog heroja recimo "Venomancer"
pratis upustvo na netu koje iteme mu kupujes (imas kombinacija kupis 2-3 itema pretvore se u jedan itd skontaces)

Uglavnom svaki heroj ima svoj build (itemi i skilovi)

kad postanes solidan na hard botovima (skines garena plus program) i igras preko neta u low lvl room's

Savjeti : ne izlazi iz partije ko 75% ljudi (zato sam i presto 1 dio igrat) igraj do kraja , uvjek ces nesto naucit , a brze se uci kad je nesto teze :D

:sto vise deny i last hit kripove (last hit = udaris zadnji protivnicko cudoviste ti dobijas +gold) (deny = "A" i na svoje cudoviste/kripa kad ima malo healta , na taj nacin protivnicki igrac ne dobija gold i exp)

Eto to je to ostalo je stvar vremena/volje/tutoriala/skilla itd

Sretno :)
Hvala puno! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.