Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Balkanse Prevare trazim epizodu od malopre

160 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.01.2013. u 00:53

Evo sad bila epizoda iz 2 dela bio prvi na Pinku srbijanskom kao neki deda kaze da mu je ukleta kuca da osjeca da lebdi kad spava a tu mu zive sin,unuk i neka njegova zena od ovog deda ali nije prava i sad ona se ...ono radi sa svom trojicom a ovi nista nerade u kuci smao sjede ovaj unuk igra igrice i onda oni zajebavaju ljude preko telefona i samo traze pare od ovog dede samo za to ga koriste i kao oce da ga ubiju a ona mu sipa u vino nesto valjda da ga otruje...JEL ZNA NEKO KAKO SE ZOVE TA EPIZODA sad sam gledo prvi dio kaze sutra drugi ali ja necu sutra moci gledat...Ovo su ja mislim preljubnici pravo ime tako da je mozda starija epizoda
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
xd

Oplaka vama 2 xd

Sskull igras na gatheru?

Post dobio šamar od bU

I ja to trazim, evo gledam sad ovu suncicu, jest mi krivo..
Inace onaj Ivan ce je skarat tj ovu :DD pa mi se svidjelo..

Post dobio šamar od bU

amAr_r je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
xd

Oplaka vama 2 xd

Sskull igras na gatheru?
sta se smijes zna da je laz ovo ali volim gledat xD

Post dobio šamar od bU

NikolaT je napisao/la:
sta se smijes zna da je laz ovo ali volim gledat xD
Nije laz usta cemo se opkladit? to nisu balkanske prevare nego su Preljubnici, i istina je ovo.. Samo na Hayatu ova 'Krv nije voda' e to se namjesta, a preljubnici su istina 100%

@amar da ne igras erep? gather igrao sam ali sad samo pikam po forumu njihovom :D tj ne igram cs malo
SsKull je napisao/la:
Nije laz usta cemo se opkladit? to nisu balkanske prevare nego su Preljubnici, i istina je ovo.. Samo na Hayatu ova 'Krv nije voda' e to se namjesta, a preljubnici su istina 100%

@amar da ne igras erep? gather igrao sam ali sad samo pikam po forumu njihovom :D tj ne igram cs malo
Pa jel pise na kraju svakog videa svi likovi i dogadjaji u emisiji izmisljeni su?
Mislim ovo direktno je laz ali ovakve stvari se desavaju cesto pa zato snimaju
NikolaT je napisao/la:
Pa jel pise na kraju svakog videa svi likovi i dogadjaji u emisiji izmisljeni su?
Mislim ovo direktno je laz ali ovakve stvari se desavaju cesto pa zato snimaju
Nisam nikad obraco paznju, uvijek sam mislio da su oni istiniti ;), pogledat cu sad kad zavrsi ova sunchica, evo marise oboga u njemu na cesti, lik izlazi iz kladionice :DDDDDDDDDDD
SsKull je napisao/la:
Nisam nikad obraco paznju, uvijek sam mislio da su oni istiniti ;), pogledat cu sad kad zavrsi ova sunchica, evo marise oboga u njemu na cesti, lik izlazi iz kladionice :DDDDDDDDDDD
Ona zena sto pusta ove videe u nekom studiu na pinku srbijanskom e tada pise da je izmisljeno a neznam jel ovde ona bila napocetku ona gde tamo publika iza i ona nesto malo isprica i onda krene epizoda
Evo vidis pisalo da je izmesljeni dogadjaji :)D I ona luda kuca ako gledas isto izmisljeno isto pise =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.