Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fps drops!

100 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.01.2013. u 08:26

E ovako, imam problem sa FPS-ima i to nenormalno. Probao sam promjeniti cfg-ove, probao sam staviti low grafiku , probao sam reinstall igre, provjeravao sam internet... i na kraju nista. Kada gledam u nebo ili pod ili se okrenem negdje gdje nema akcije FPS mi je 250, a cim se okrenem prema djelu mape gdje je akcija FPS mi padne na 90 a cim dodjem u akciju, gdje se bacaju nadeovi, puca itd fps mi pada u crvevo na 20-30 .

Molim vas ako itko ima takav problem i zna rijesenje da mi kaze jer vise neznam kaj da radim.

Ovo su moje komponente:

Proc : i7 3770
ram: corsair 8 GB
Grafa: Gigabyte Radeon HD 6870
Moze biti da je do drivera od graficke? Ako su up to date, stavi starije npr. 12.8 pa dole za HD6870. Tako je imao problem i rasqee sa HD7870
probao sam negdje oko 5-6 drivera, sto novijih sto pocetnih od graficke i nije nis upalilo
O___________O je napisao/la:
A da napises koji COD je u pitanju ???
Cod4
spaljoza je napisao/la:
Cod4
Provjeri temperature kad igras, vidi kakvo ti je napajanje, skeniraj antivirusom, uninstall - obrisi folder i ponovo odradi clean install.
O___________O je napisao/la:
Provjeri temperature kad igras, vidi kakvo ti je napajanje, skeniraj antivirusom, uninstall - obrisi folder i ponovo odradi clean install.
Temperature su normalne, napajanje imam mushinovo 1000 W , antivirus je sve cisto
spaljoza je napisao/la:
Temperature su normalne, napajanje imam mushinovo 1000 W , antivirus je sve cisto
Probaj skenirati sa anti malware programom, jesi li cistio comp iznutra i mozda ti je comp pretrpan 
Muhamed_032 je napisao/la:
Probaj skenirati sa anti malware programom, jesi li cistio comp iznutra i mozda ti je comp pretrpan ???
ovaj sad PC je star mjesec dana tako da nije natrpan niti zmazan
spaljoza je napisao/la:
ovaj sad PC je star mjesec dana tako da nije natrpan niti zmazan
A jbt onda nez do cega je, gledam sada kakav ti je comp trebao bi ti fps derati ko halva...
Probaj ove komande

/cl_maxpackets 100
/cl_packetdup 2
/rate 25000
/snaps 30
/r_displayrefresh 100
/cl_maxpackets 100
/cl_packetdup 5

EDIT

Izgleda da sam pogresne napisao i da su ove za ping, ali svejedno probaj, dok ne nadzem neke za fps 
probat cu kad dodjem doma, ma znam da bi trebalo, to mi se samo odjednom pocelo dogadjat, inace, meni je fps bio lockan na 333 i odjednom pad i to previse

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.