Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Primanje novca

176 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.01.2013. u 22:30

Ovako,zanima me dali se moze primati novac preko PayPal-a u BiH? Ako ne moze,postoji li neka alternativa i ako postoji zanima me koliko uzimaju pri transakciji?

Hvala unaprijed! :D
Ja sam imao jednu uplatu nedavno od nekih 40$, problem je ako ti pare trebaju momentalno jer kad ti dodju na PayPal, na kartiucu ces ih dobit na kraju svakog mjeseca tj. 1.1 sve sto imas na paypalu ide na karticu :D
Fake_Spy je napisao/la:
Ja sam imao jednu uplatu nedavno od nekih 40$, problem je ako ti pare trebaju momentalno jer kad ti dodju na PayPal, na kartiucu ces ih dobit na kraju svakog mjeseca tj. 1.1 sve sto imas na paypalu ide na karticu 
moze se uraditi withdraw, da ti legnu pare odma na karticu ali uzimaju 5$ za to 
nighty1zhe je napisao/la:
moze se uraditi withdraw, da ti legnu pare odma na karticu ali uzimaju 5$ za to :)
Pa naravno brate, sve sa porezom :p
Da moze se koristiti i sto je ovaj gore napomenu moras da uradi withdraw to tu uzima u bilo kojoj valuti da isplacujes. Znaci ako imas 20 eura ono ce ti uzeti 5 eura, ako imas 20 dolara uzet ce ti 5 dolara. Uzima u bilokojoj valuti istu kolicinu novca...
sta ti nije jednostavnije western union. Preko njega cim ti netko posalje par mozes dobiti i podici.

Fino neka ta osoba ode u postu u svom mjestu ili gradu i fino ispuni formular i uplati pare, dobiti ce kod koji ti posalje u poruci ili ti ga kaze, i ti odes u svoju postu i ispunis forumular za preuzimanje para i gore napises svoje podatke, od kud se salje, kod koji si dobio i iznos koji trebas primiti, i eto to ti je to.

Inace uzimaju proviziju, ali na male iznose je to zanemarivo
Nisam licno nikad pokusao, ali kaze raja da moze sad sta je istina??
Ako ces provjeravat posalji neki manji iznos prvo da ne upropastis sve.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.