znam da ima bruka ovakvih tema ali sam tek nedavno dosao do nekih para pa bih eto konzolu. eh sad imam ps2 i svi znamo kakav je beton bio ali sad je ps3 podbacio, mozda se vrati ali to je tek za godinu dana kad malo naslovi krenu izlaziti. nikad nisam volio nesto xbox 360 ali ljudi hvala pravo. a wi je fin al mi je djeciji. eh sad bi ja komentare poslije moje sljedece analize molim:
PS3 - skup pravo , nema puno naslova , da li ce se moci cipnuti ? + dok nalovi pocnu stizati spustice se i cjena tako da dva minusa prije otpadaju, i more hd ili blue ray pucati odma, ali da li ce se moci cipnuti?
Xbox 360 - haj recimo da onaj elite verzija, - ruzan
, nije mi bas next-gen ko ps3 , moram kupiti i jos onaj dodatak za hd dvdove koje je prilicno skup(sad da li elite verzija moze pucati odma to neznam) + bruka naslova , koliko ja znam moze se cipnuti
Wii- djecije
znaci hajde recimo da cijena nije pitanje u ovom periodu kad ja budem kupovao. hajde molim vas normalni savjeti sad.
PS3 - skup pravo , nema puno naslova , da li ce se moci cipnuti ? + dok nalovi pocnu stizati spustice se i cjena tako da dva minusa prije otpadaju, i more hd ili blue ray pucati odma, ali da li ce se moci cipnuti?
Xbox 360 - haj recimo da onaj elite verzija, - ruzan
, nije mi bas next-gen ko ps3 , moram kupiti i jos onaj dodatak za hd dvdove koje je prilicno skup(sad da li elite verzija moze pucati odma to neznam) + bruka naslova , koliko ja znam moze se cipnutiWii- djecije
znaci hajde recimo da cijena nije pitanje u ovom periodu kad ja budem kupovao. hajde molim vas normalni savjeti sad.