Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Windows 7

133 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 01:25

RAM 2 gb
Proceso 4.o
HDD 80

jel mogu da stavim win 7 na ovu konfiguraciju :(:(:(
Može, zašto ne bi moglo 
može! meni radi odlično s 2.5gb rama,sempronom 1.6 i integriranom :)
Moj stručni komentar .

Koristio sam Windows 7 sa sljedecom konfiguracijom.

Intel 3.0 obični procesor grijo se nenormalno.
1 gb rama ddr2 667 mhz
256 MB neka grafička nidje veze, znači godinu dana mi je radio normalno , pokretao sam dosta igara za veliko čudo.

Sada imam 2.0 dual core neki i 2gige rama i zadovoljan sam radom nemam apsulutno nikakvih problema.

Što se tvoje konfiguracije tiče, imat ceš sasvim normalan rad na istoimenom OS-u. Ja ne vidim nikakve poteškoće pri radu, pogotovu sa tom konfiguracijom , uzevši u obzir šta sam ja koristio.

GL & HF
U normalnim (bez pretjerivanja i forsiranja) uslovima radi na 1GB. Sa 2GB radiš šta hočeš 

@nightwalker : Imao sam čak slabije performanse (manje memorije na grafi i niža frekvencija RAMa) i nisam imao problema.

btw, pusti ove talente koji govore da moraš imati preko 2GB rama.

Post dobio aplauz od NightWalker

skile je napisao/la:
U normalnim (bez pretjerivanja i forsiranja) uslovima radi na 1GB. Sa 2GB radiš šta hočeš 

@nightwalker : Imao sam čak slabije performanse (manje memorije na grafi i niža frekvencija RAMa) i nisam imao problema.

btw, pusti ove talente koji govore da moraš imati preko 2GB rama.
Znam , imao sam i ja puno manje performanse pa je radilo sasvim normalno, čak šta više neočekivano dobro je radilo nisam očekivao da ce uopšte raditi.

Sad imam 2 gige i ne treba mi ništa više apsulutno, radim sve sto zelim, instaliram sve moguce stvari ne smeta mi uopšte, mislim iskreno ne patim od toga 
Radit će mu normalno , dok će u igricama imati poteškoće sa low fps-om .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.