Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Game Walktrough (how to)

176 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.01.2013. u 00:03

Ovako, kako da napravim da je u nekom od kutova moja kamera (znači faca bla bla, i da pričam) a ostatak screena igra?!
To podesiš u programu u kojem i snimaš, neki nemaju tu opciju, neki imaju. Uostalom, neće niko da gleda tvoju facu, već gameplay. :P
Casanova7 je napisao/la:
To podesiš u programu u kojem i snimaš, neki nemaju tu opciju, neki imaju. Uostalom, neće niko da gleda tvoju facu, već gameplay. :P
ma ne treba meni.. A koji su programi?
Snimis sebi preko web kameru i onda ubacis to u Vegas/Premiere i samo smanjis preko pan/crop i postavis u cosku.
ako budes sa frapsom snimao, vjerujem da ce ti malo sjeckat igra, ako ima taj neko kameru, nek stavi kameru pored kompa i poslije stavi u sony vegas i pomocu pan/crop podesis velicinu i ugao
Zoyson je napisao/la:
Shvati lik oce gameplay a ne programe etc.
Snimiš pa ubaćiš u sony vegas možeš dodati i svoj logo šta već
zoyson ti mene ocito nisi shvatio camtasia je program koji snima screen , a ujedno i kameru (reakciju) zasto bi nesto dva puta radio kada moze u ovome programu i video i screen odjednom. Pozz
M451V je napisao/la:
zoyson ti mene ocito nisi shvatio camtasia je program koji snima screen , a ujedno i kameru (reakciju) zasto bi nesto dva puta radio kada moze u ovome programu i video i screen odjednom. Pozz
Zato sto Camtasia avtomatski smanjuje FPS u igrama .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.