Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Surveys pomoc ?

114 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.01.2013. u 01:35

Dobro vece,

jucer malo saltam po onoj pocetnoj na fb, kad mi jaran postavio neki link neke str. Haj ja udjem da vidim sta je kad stranica i na njoj register i pise kao kada se registrujes mozes zaraditi od nekih reklama nesto ha hu. I reko haj da vidimo i to. I fazon je da pritisnes na reklamu (neki site) ostavis komentar o stranici toj (reklami) i dobijes 0.30$. Svaki dan dobijes 7-8 reklama i ja za danas dobio 2.40$. Na stranici pise da sve uredno isplacuju, i da moras imati najmanje 15$ da bi ti isplatili na paypal. Eh sada da ja vas pitam da li ima ista od toga ? Da li ste vi imali iskustva sa ovim ?
Gubis vrijeme, mozes dobit samo bol u ledjima, to ne isplacuju na paypalu.
rason je napisao/la:
Gubis vrijeme, mozes dobit samo bol u ledjima, to ne isplacuju na paypalu.
Isplaćuje se preko fileicea ili adf.ly ja sam zaradio nesto para na tom al 3 mjeseca mi treba za 20KM :S
Nećeš dobiti na tome ništa.Imaš ove iznad stranice što ti je momak dao al se moraš dobro zajebavat sa tim tako da se po meni ne isplati.
SCAM uzmi Sharecash jer su na Fileiceu registracije zatvorene !
TWISTTER je napisao/la:
Isplaćuje se preko fileicea ili adf.ly ja sam zaradio nesto para na tom al 3 mjeseca mi treba za 20KM :S
Nemoj pričati gluposti majke ti

Treba tebi 3 mjeseca da zaradis 20 km, a ja to zaradim kroz sat-dva.

Fino sam te ubacio a nisi pipnuo nista, sam si sebi kriv. Nemojte pljuvati po necemu za sto niste stasali.
Seksanna je napisao/la:
Nemoj pričati gluposti majke ti

Treba tebi 3 mjeseca da zaradis 20 km, a ja to zaradim kroz sat-dva.

Fino sam te ubacio a nisi pipnuo nista, sam si sebi kriv. Nemojte pljuvati po necemu za sto niste stasali.
Fuck it, upravu si neam ja je****g vremena za onakve stvari svaka čast onim koji mogu zaradit sebi.Na paypalu sam primio samo od adf.ly 25KM i to je sve, za fileice ide presporo imam pregleda bruku ali ne znaju ljudi da ispune survey.
TWISTTER je napisao/la:
Fuck it, upravu si neam ja je****g vremena za onakve stvari svaka čast onim koji mogu zaradit sebi.Na paypalu sam primio samo od adf.ly 25KM i to je sve, za fileice ide presporo imam pregleda bruku ali ne znaju ljudi da ispune survey.
Nije ni meni baš sjajno, al' kad te pritisne i znaš da od toga ovisiš, onda radiš maximalno

Da meni ima ko davati $$ svaki mjesec , ne bi se ja zajebavao sa IM-om ni pod razno.

previše sam postao živčan zadnjih par mjeseci
uu kako me nerviraju ovi kao "ma daj gubis vrijeme"

-.- ono, nije ni int.zarada samo sjedenje za kompom i cekanje para. ima i tu guzicu oznojit (pogotovo pod koznom stolicom :D )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.