Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

[RQ] Champions

160 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.01.2013. u 14:50

Tražim nekoga sa accountem na LoL-u da ima Vayne i Ezreal, ne bitno koji su server(EUW ili EUNE) samo da ih isprobam na par sati. Sad idem, koje zainteresovan nek se javi u inbox. 

/cheers 
pandaa je napisao/la:
Imam ja notingham ezreala na euNe bez runa lvl 14 ;)
Nije meni do skina, tražim account gdje ima i Vayne. 
drizzer je napisao/la:
Nije meni do skina, tražim account gdje ima i Vayne. ;)
prodajem ja lol acc 20 km ako si iz sarajeva :D

53 championa imam ovo što si naveo + ap full rune i ad rune full. 30 lvl EUNE. 30 lvl. Pobjeda mašala, ima i skinova :D
ans je napisao/la:
prodajem ja lol acc 20 km ako si iz sarajeva 

53 championa imam ovo što si naveo + ap full rune i ad rune full. 30 lvl EUNE. 30 lvl. Pobjeda mašala, ima i skinova 
Da mi ga džaba daješ ne bi ga uzeo, čuj kupit EUNE acc 
drizzer je napisao/la:
Da mi ga džaba daješ ne bi ga uzeo, čuj kupit EUNE acc 8)
Ti hoces rec da je west bolji nesto?
brkica112 je napisao/la:
Ti hoces rec da je west bolji nesto?
Uglavnom ne želim da se svađam, i bolji je EUW 
drizzer je napisao/la:
Uglavnom ne želim da se svađam, i bolji je EUW 8)
Ni ja se nezelim svađat,ali nemojte pljuvat po serverima,ima na svakom retardiranih ljudi,nema bolji-gori server!
Ovako:....kupio sam xbox,prikljucio se na internet,al nikako ne uspevam da igram online igre,trazi mi nekakav "GOLD",ali taj se gold placa... jel postoji neki drugi nacin kako bi mogao igrati online . napomena,konzola mi je original i nije cipovan? unaprijed zahvalan
Sta bih trebao da uradim da bih mogao igrati call og duty MWF 3 na online(igrica je original)? Napravio sam profil,al nikako ne mogu da je igram na online,nemam niti jedan server. Izvinjavam se,al volio bih da mi pomognete jer sam prvi puta sad sa xbox na internetu i volio bi naci nacin da se snadjem,al bez vase pomoci necu uspjeti.....:(
bajo2301975 je napisao/la:
Ovako:....kupio sam xbox,prikljucio se na internet,al nikako ne uspevam da igram online igre,trazi mi nekakav "GOLD",ali taj se gold placa... jel postoji neki drugi nacin kako bi mogao igrati online . napomena,konzola mi je original i nije cipovan? unaprijed zahvalan
Ne budi glup kume, otvori novu temu, ovo nema veze sa champovima. Pošto vidim da si tek registrovan, pročitaj pravila, a ne glumi retarda ovde. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.