Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Footbal Manager13

81 pregled · 8 odgovora · otvorena 02.01.2013. u 13:03

jel moze pomoc... A serious error was encountered and the application will close. an error fille has been generated in crash durads FM2013 v13.1.1.328972(2012.12.3110.15.31)dmp izbaci mi ovu gresku znaci udje u manager odigram 2 -3 maximalno moze utakmice i izadje..
Nije još crack izašao a da radi kako treba (niti će).
Druze ja se tebi divim sto si uspio i jednu utakmicu odigrat FM 2012 sam uspio pokrenuti ali mi se srusi ne dodje ni do glavnog menu-a.. :D
Svi idalje cekamo crack, ali sve je manje nade da cemo igrati ovogodisnji FM :) :/
SteffOG je napisao/la:
Svi idalje cekamo crack, ali sve je manje nade da cemo igrati ovogodisnji FM :) :/
Nazalost necemo izgleda je skidrow odustao od tog projekta :( ne mogu da verujem kakve prodane duse uzas...
milan1101 je napisao/la:
Nazalost necemo izgleda je skidrow odustao od tog projekta :( ne mogu da verujem kakve prodane duse uzas...
Pare su cudo :))
Hahaha, pa nije SKIDROW jedini tim za krekiranje igara... Šta se bojite, naće se neki ludi Rusi il' Kinezi, biće sve u dure. :D
Ja neznam zasto se bunite ..Organizujte sebi grupu od 6-8 igrača koji ce kupiti igricu...svako plati po 10KM...i uzivaj u full dozivljaju..

Tako se to radi na jednom drugom BH portalu :D...i to kupuje se orginal na akcijskoj cijeni,tj prihvatljivo za nas sa Balkana...
Ko god je kupio na takav nacin,zahvalio se organizatorimai nije se pokajao..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.