Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Amnesia problem

83 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.12.2012. u 14:25

Pozz svima,skinuo Amnesiu i sad ima puno foldera ;

I ajde nije to bio neki velik problem,otvorio sam 1 datoteku i otvorio sa power isom nasao setup i to je to.

Ali problem je kada otvorim setup,odaberem gdje cu instalirat i taman da instalira trazi da ubacim neki disk 2.

Pa mi sad to nije jasno,da mi da ga lociram ,ali ne znam sta da lociram :S

Jednostavno sve foldere sa [ .rar ] ekstenzijom si treao ekstraktovati , tj otpakovati. Postoji mogucnost da bio dobio dva nova foldera , mislim to nagađam samo CD1 i CD2 ?

Nisi trebao pokretati setup a nisi otpakovao..
klikni na prvi(desni klick extract to) i nek ti svaki taj folder "extract" u taj prvi i tek onda udjes sa power iso i instaliras.
napravi folder na desktopu> sve te partove zajedno ekstraktuj u taj folder i iz tog foldera pokreni instalaciju.
buraz ti lud drama lol

Sve te arhive EXTRAKTUJ u jedan folder, dobices oko 2 fajla il jedan sta ja znam kako pravljen image, kad extractujes, pokreni prvi disk sa deamon tools i kad ti izbaci da ti trazi drugi disk, odi na drugi fajl (drugi disk) dvaput klik na njeg i onda ti ga on sam mounta, i samo klikni OK i instalacija se nastavlja :*
Ajde neka mi neko uradi preko teamwiera.
Glup sam ko ku**c
NIXONSTYLE je napisao/la:
Ajde neka mi neko uradi preko teamwiera.
Glup sam ko ku**c
Oće brat da igra malo Amnesiu ? 
Znaći idi samo na jedan rar desnki klik extract i onda dobijes iso i preko daemon toolsa mount i to je to. Tako sam i ja.
Headmyster je napisao/la:
Oće brat da igra malo Amnesiu ? 
Znaći idi samo na jedan rar desnki klik extract i onda dobijes iso i preko daemon toolsa mount i to je to. Tako sam i ja.
Uradim ja to,ali onda u sred instalacije trazi disk 2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.