Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

A,šta kažete na ovaj listić ?

217 pregleda · 11 odgovora · otvorena 30.12.2012. u 21:40

Pozz , gdje ste raja , sta ima :P , 'ocel proc ovo za vcrs :

Pierce - manje od 19
Paul - više od 16
Ginobili - više od 13

na veći ulog , šta kažete ?
Zajebat cete Pierce ,vidices eto ,a Manu mozda dobijes ...
nele23 je napisao/la:
Na kim sine ? reci
Sine na njemu padaš ginobiliu
Grovestreet je napisao/la:
Zajebat cete Pierce ,vidices eto ,a Manu mozda dobijes ...
I ja mislim
Rondo ima problema s' kukom. Upitan za veceras, i da nastupi nece se od njega ocekivat nešto specijalno zbog povrede. Tako da pierce bi trebo pokrit koji koš od njega i prebacit tu granicu. Mada je on meni šuhvali uvijek, par puta me obaro za koš više manje. Ali veceras ima vece šanse za over neko under.
Samo mi reci koja kladionica ima ginobilia u ponudi

@ Spy , sinoć je imao 4-20 šut

@ SaltCityBoy , CP3 ?
Pierce vrlo vjerovatno ispod 19. Uzasna mu je forma.
Ginobili je u formi, zadnje 3 preko 20 poena i ima odlican procenat za tri poena.

Evo sad skonta za Paul-a Ma ide on preko 16 100%
spY je napisao/la:
Rondo ima problema s' kukom. Upitan za veceras, i da nastupi nece se od njega ocekivat nešto specijalno zbog povrede. Tako da pierce bi trebo pokrit koji koš od njega i prebacit tu granicu. Mada je on meni šuhvali uvijek, par puta me obaro za koš više manje. Ali veceras ima vece šanse za over neko under.
Al' vidis zato sam mog'o iskoristit što je ovaj povrijedjen i odigrat da ce dat manje od 14 ;)
sh0ck je napisao/la:
Samo mi reci koja kladionica ima ginobilia u ponudi

@ Spy , sinoć je imao 4-20 šut

@ SaltCityBoy , CP3 ?
Znam, pratim nba svaku noc. Male su šanse da ponovi sramotu od sinoc, i to bi mu trebo bit dovoljan motiv da danas pređe tu granicu. Nemaju neku dobru odbranu kingsi protiv ovog tipa igrača. Ako ga krene ubacit će 30 poena bez problema, pogotovo ako rondo bude na klupi više vremena.
SaltCityBoy je napisao/la:
Pierce vrlo vjerovatno ispod 19. Uzasna mu je forma.
Ginobili je u formi, zadnje 3 preko 20 poena i ima odlican procenat za tri poena.

Evo sad skonta za Paul-a Ma ide on preko 16 100%
Chris Paul igra u LAC

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.