Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pes 13 na ps2

75 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.12.2012. u 17:26

Pozdrav

Evo hocemo ja i jarani da zajedno slavimo i donijet ce on ps 2, ali nemamo pes pa me zanima ima li na pijacama i ovim cd shopovima pes 13 i ako je neko igrao pes 13 na ps2 da malo kaze kakva je grafika i opcenito, je li dobro? Inace igram na ps3 u igraonama, pa nemam bas iskustva sa ps2, pa me malo to zanima kakvo je :) Btw. plazmu imam, pa valjda to malo podize nivo kvalitete igranja.
Ima na pijacama,isto kao pes 12 i 11.Grafika ista,ko ku**c samo drugi igrači. 
Pes je isti kao i 12, imas kupiti, jednostavno ps2 nema vise prostora za razvijanje, neki dan je objavljeno da se vise nece proizvoditi ;) Ja mislim da mozes i sa neta skinuti, i na DVD presnimiti.
Imas na pijaci .

Grafika je ista kao i na pes 5 ,nista se od njega nije promijenilo nesto .Nevjerujem da ce vam biti bolje na plazmi ,moze bit samo gore . A i gameplay je ne moze bit' nerealniji znaci sutas sa po centra i das gol pod precku ...

haj have fun 
A zanima me inace kakav je pes na ps2, valjal to ista? haha
Ma ima 2 km da ti sprzi ja sam kupio u videoteci, ma nie losa grafika , na italijanskom je jeziko to me nervira al et  :)
FriXioN je napisao/la:
sve sam ti objasnio , znaci ne valja! nije uopste realno ,uzmes c.ronalda i picis po krilu ,puknes sa 40m i das gol u 7/10 pokusaja ....

eto vidi na youtubu gameplay...
LaWU je napisao/la:
Imas na pijaci .

Grafika je ista kao i na pes 5 ,nista se od njega nije promijenilo nesto .Nevjerujem da ce vam biti bolje na plazmi ,moze bit samo gore . A i gameplay je ne moze bit' nerealniji znaci sutas sa po centra i das gol pod precku ...

haj have fun 
Bogati kako moze bit samo gore?
Slika ce biti ljepsa i mnogo prirodnija na vecem ekranu.

http://www.youtube.com/watch?v=VpF4bY30qbs
FriXioN je napisao/la:
Ma dobar je za nove,ako nemaš ps3.Možeš se strpiti sa rajom 

I mene isto na ps2 čeka 
Headmyster je napisao/la:
Bogati kako moze bit samo gore?
Slika ce biti ljepsa i mnogo prirodnija na vecem ekranu.

http://www.youtube.com/watch?v=VpF4bY30qbs
ako je losija grafika ujeda za oci na vecem ekranu ... haha igro ja ba na plazmi nije uopste nesto posebno ...
moze neko da mi objasni sad igrao sam neki dan kod druga pes 2010 na ps2 i grafika je extra kao i na pc i ps3 , i razmisljam da kupim sebi ps2 i zanima me kakva je grafika pes 2013 na ps2? hvala unaprijed  :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.