Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako prebaciti igru na xperia ray

104 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.12.2012. u 10:42

Imam xperia ray i zelim s kompa prebacit igru Temple Run ali ne znam kako.moze li mi neko objasnit kako da to uradim prebacim sa kompa preko usb-a u "games" ali nema nigdje.zna li neko kako prebaciti ?
Udjes preko mobitela na googleplay.com, nadjes temple run i skines. Free je igra tako da ne trebas nista placati.
wxn je napisao/la:
Udjes preko mobitela na googleplay.com, nadjes temple run i skines. Free je igra tako da ne trebas nista placati.
Mozda nema coj'k kuci wifi,

pa samo prebacis u neki direktorij .apk file instaliras i to je to,ne znam u cemu bio trebo biti problem ?

I moras tamo u postavkama za aplikacije odstiklirati da mogu i nepoznate aplikacije,u suprotnosti dozvoljava instalaciju samo onih skinutih direktno sa google playa.
Joj, skines sa neta templerun.apk i jednostavno povezes mobitel sa racunarom preko usb-a, odaberes na mobitelu povezi sa racunarom. Nakon toga ce ti otvorit u my computer memorijsku i samo paste templerun.apk tu. Kada si to uradio, udjes na mobitel, file manager (ukoliko nemas skini Astro file manager), pokreni instalaciju templerun.apk sacekaj da ti se instal i pici.
orochi je napisao/la:
Joj, skines sa neta templerun.apk i jednostavno povezes mobitel sa racunarom preko usb-a, odaberes na mobitelu povezi sa racunarom. Nakon toga ce ti otvorit u my computer memorijsku i samo paste templerun.apk tu. Kada si to uradio, udjes na mobitel, file manager (ukoliko nemas skini Astro file manager), pokreni instalaciju templerun.apk sacekaj da ti se instal i pici.
j**e me sto nemam wi fi
orochi je napisao/la:
Pa ako bi mogao skinuti File Manager sto ne bi skinuo igru direktno na telefona? Think.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.