Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ilidza - Turnir

1.016 pregleda · 0 odgovora · otvorena 02.04.2007. u 21:51

Eh , da odmah predjem na stvar jer mi se neda klikat i traziti pojedince po msn'u .. zelio bih reci par stvari vezanih za turnir , sada neznam shvatitite me kako god zelite .. i kako god hocete . Ovo pisem iz jednog i samo jednog jedinog razloga , da bi pojedinci sebe nasli u ovome

Naime .. ako sve bude po planu i programu .. odlucio sam napraviti jedan turnir .. koji ce se odrzati na ilidzi za nekih 5/6 dana ... sve je islo kako treba .. ljudi su se poceli prijavljivati .. ekipe sa strane sve lijepo i krasno ... mislio sam da ce to biti vrlo dobar tur sa zabovom .. cugom .. igranjem i svim tim sto krasi ovu igru .. zbog koje smo svi i ovde

Eh ... posto je sve islo tako dobro i svim tim lijepim redoslijedom .. kontao sam da se oduzim i momcima iz BL , Doboja itd .. svima koji su govorili da bih trebali pomjeriti turnir za neki drugi datum .. ali u planu je renoviranje itd .. neki drugi razlozi tako da je nemoguce pomjeriti .. tako da sam bio skontao za mjesec dana neki drugi turnir za njih kao i za ostatak.

Eh ovo je sve gore bilo lijepo i krasno ... do jucer il prekjucer .. kada su mi se ljudi poceli javljati .. i pitali me doticno ovim rijecima " boki dali mi smijemo doci na turnir kod tebe " .. naravno odgovor je bio " zasto da ne ?"

Eh onda je pocela prica .. tako da sam neke stvari poceo da shvatam ...o cemu se radi i o cemu vecina " gostujucih igraca " prica ... naime doslo je do t0ga .. da ljudi nemaju mira , niti mogu da dodju zbog nekih prijetnji .. od strane " pojedinih " osoba... koje misle da su uhvatili boga za muda ... ups ? Neko se odmah nasao Uvrijedzenim

Bio sam i na nekom lokalnom turniru jucer ... neki likovi su mi prilazili , jesil ti taj .. ovo ono .. banujes .. psujes ... kao da bi me tukli i tako to ... mada eto uglavnom sve je zavrsilo kako treba .. uglavnom nebitno , da se vratim na ovo zbog cega sam i poceo da pisem temu ...

Zamolio bih osobe ... " NACI CE SE U MOJIM RIJECIMA " da nedolaze na ovaj turnir ako misle da prave bilo kakav belaj ili bilo kakvu frku , mislim stvarno pa zar je doslo do toga .. da nakon svih ovih godina igranja ... i nakon svih ovih turnira i turnira koji su se odrzali dodje do toga da neko nesmije doci na turnir zbog nekih prijetnji .. zar je doslo do toga da dodajete ljude na msn i prijetite im ? Zar je doslo do toga da sve mora ici na tu svadju i tucu ? Zar se neke stvari nemogu rijesiti normalnim putem ? NEMOGU , al fakat yebeno nemogu da povjerujem do cega je doslo .. sav se tresem dok ovo pisem i fkt mi nije jasno .. da ljudi nesmiju doci na tur zbog nekih izfrustriranih ljudi

Boze .. nemam rijeci ... :/

Zelio bih reci , tj porucio pojedinim osobama .. ako mislite praviti neku frku , moci cete je praviti .. jedino ako prvo prebijeteme mene , ljude iz moje igraonice , ljude iz moje ekipe , ljude iz moje mahale , ljude sa Ilidze itd

Nebih volio s nekim da se kacim zbog glupe igre .. al jednostavno , NECU DOPUSTITI DA NEKOME FALI DLAKA SA GLAVE SVE DOK SAM JA TU , ako treba .. otpraticu ljude i na zeljeznicku stanicu .. ja sam ih pozvao kod sebe na tur , ja cu i odgovarati za njih .... stoga .. dobro prokontajte sta ce te i kako ce te

Nezelim svadju .. ako zelite da se zayebavamo .. cugamo .... igramo .. mozete doci , sve druge osobe nisu dobro dosle ... kako dosli tako ce i otici ..

P.S. WeLLcome !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.