Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 60 bodova

PES patch

135 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.12.2012. u 01:40

Nekada za PES 2009 ja mislim, ili 2010 sam pronašao patch koji je potpuno izmjenio skoro sve timove. Tako naprimjer u španskoj ligi sam mogao da izaberem 4 različite ekipe Real Madrida. Jednu najnoviju, pa jednu iz 2002, 96, 1967 i slično... Staru ekipu deportiva naprimjer sa Tristanom, Pandinijem... Barcelonu sa Kleivertom, Rivaldom... Mogao sam u drugim ligama napr izabrati i Leeds United (ko se sjeća od ovih malo starijih) sa vidukom, kewelom... i slično.. znači patch sadrži skoro sve historijske ekipe. Eh sad pošto je bio nekad prije par godina logično mi je da ga ima i za najnoviji PES.

Nadam se da ste me shvatili šta tražim. Ko mi da link za skidanje patcha, te link od te stranice gdej ga je našao sa upustvima i listom timova... dobit će ovo nešta sitno bodova.
To je bio El Grande patch i zadnji je napravljen za PES 2011.
Gamerxxx je napisao/la:
To je bio El Grande patch i zadnji je napravljen za PES 2011.
Zašto poslije nije izlazio više? Možda se neko drugi usudio to napraviti? :/
yoyeTM87 je napisao/la:
Zašto poslije nije izlazio više? Možda se neko drugi usudio to napraviti? :/
Ni meni to nije jasno,bio je super... Vjerovatno se raspala ekipa koja je pravila... Na PES serbia se pricalo o tome da ce praviti neki slican patch ali ne znam da li ce biti ista od toga,mislim da sada trenutno nema nijedan slican patch. :*
Joj tuge... a baš me pukla neka nostalgija da odigram sa nekim starim zvijezdama... više znam igrača od nekih timova od prije 5 godina nego sad ccc
:O
Hvala ti i od mene. :D
Samo sto je ovo neki grcki patch izgleda,53 grcka kluba,a oni me bas ne zanimaju toliko. :s
A reci mi,da li je poseban kitserver,da li cu moci igrati online na obicnom pes-u i dalje,kad instaliram ovaj patch,da ga ne skidam dzaba. :)
yoyeTM87 je napisao/la:
Eh ovo je (Y), ali da li ima neki patch sa više timova za pes 2013?

Nešta eto kao taj we hellas...
Za sada ovaj je jedini 

Trebao je biti El Classico patch ali je odgodjen

btw : Evo ako ti bude trebalo face za igrace

124 Classic face ubacuju se u kitserver-img-dt0d.img

Download : http://www41.zippyshare.com/v/41754702/file.html
Hvala ti puno. Gdje mogu pratit u budućnosti hoćel izaći takav neki novi patch za tim classic timovima?
Za sada nigde nista ne pise 

Ako bude bice tema 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.