Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Web Cam problem

60 pregleda · 0 odgovora · otvorena 27.12.2012. u 19:11

eee pozzz gameri pomozite ako ste voljni ia ako znate ista oko ovoga sve savjete rado prihvacam E ovako da pocnem imam kameru neku Canyon koju sam davno kupio te neki dan prikljucio radilo je sve perfektno na skypu isao sam one testove i sve je funkcionisalo .... trebam napomenuti da su 2 programa install i imam precace na desktopu to su PAc Tray i AMCAP kada kliknem na AMCAP pise mi "you have no video capture, video capture will not funcion properly" a kada idem my computer pa na Usb video device pise mi "creation of video prewiew failed please check the device connection and make sure that device is not used by another application or user" kako sam ja ovo preveo nista mi nije pokrenuto pa nezzz sto mi izbacuje ovu poruku isto mi izbacuje na skypu.....trebam napomenuti da sam install nekakve drivere u zadnje vrijeme probao sam da idem na device manager pa uninstall ili putrm nekih programa da backup nista se ne dogadja 15 min nezzz stvarno do cega je pokusao sam i update ali nakon 15 min prebacivanj nekakvih podataka u system32 kanio sam se i toga pa pomagajte ako imate vremena hvala :D :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.