Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mozetel mi pogletad yt kanal ?

106 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.12.2012. u 17:04

Ja ne znam zasto se sva raja nalozila na snimanje gameplayeva ?
eNgine je napisao/la:
Ja ne znam zasto se sva raja nalozila na snimanje gameplayeva ?
Zato sto to moze biti jako uspjesan video
nate1 je napisao/la:
Zato sto to moze biti jako uspjesan video
naravno evo za punih 5 dana si skupio 40 viewsa

eNgine je napisao/la:

Pa da ali ja sam "malan" youtuber
eNgine je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

http://www.youtube.com/watch?v=yYoSrq8US0g

jel me zezaš ili šta, istina je za charity ali ovo ostalo što si rekao su najveće gluposti što sam u skorije vrijeme čuo!
A koliko znaš i otkada znaš o njemu neću ni da pričam kada ga predstavljaš kao AtheneWins ROFL...
Nikola je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=yYoSrq8US0g

jel me zezaš ili šta, istina je za charity ali ovo ostalo što si rekao su najveće gluposti što sam u skorije vrijeme čuo!
A koliko znaš i otkada znaš o njemu neću ni da pričam kada ga predstavljaš kao AtheneWins ROFL...
Ja njeg postujem kao osobu i kao gamera uostalom neznam za njeg toliko dugo a i pogledaj kad sam to uploadovo skoro 2 mj
nate1 je napisao/la:
Ja njeg postujem kao osobu i kao gamera uostalom neznam za njeg toliko dugo a i pogledaj kad sam to uploadovo skoro 2 mj
Pa vidim da ne znaš za njega dugo, zato se ofiraš i praviš ovakve klipove u nadi da će te ubaciti na svoj channel. (tj. reklamirati) A što se tiče njega, kao osobe odvratan je! Pratio sam njegov rad dok nije izašao D3 i tu sam se maksimalno isfurao, kakve je gluposti radio i slično. Prije je makar bio zanimljiv, a posle se toliko promijenio da je bilo očajno za gledati. Isti taj Charity pa sve je to fino, ali i tu je najviše gledao svoju koristi... imao sam neke stats nakon što se sve to završilo, koliko je on zaradio i slično i tu sam se takođe sjebao u fullu.

btw. sledeći put pazi u koji podforum stavljaš temu, i pročitaj pravila

18) Zabranjeno objavljivanje tema u kojima se nalazi YOUTUBE klipovi (osim gaming klipova), kao i promociju svojih YOUTUBE klipova i naloga. Memberi će se kažnjavati banom u trajanju od 7 dana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.