Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kompjuter Blokira[Nagrada]

171 pregled · 8 odgovora · otvorena 27.12.2012. u 09:46

Pozdrav ekipa,Prije 2 tjedna odnjeo sam kompjuter na popravak jer mi je sestra prolila...................kucistu,i u servisu su mi rekli da je crkla graficka i jedna kartica rama,uzeo sam neku najeftiniju graficku zbog tog sto se taj komp skoro nekoristi,momak je sve to ugradio i reko da je instalirao sve..
Kad je dosao kompjuter sve je normalno radilo dok neupalim neki video i stavim na full screen,taj zablesi/zablokira/zamrzne i jedino riješenje iskljucit napajanje!

Nagrada- 1xPremium!
go go go go playerr..

Vrati ga u servis pokažeš im problem.. oni ti ga reše dođeš kući uđeš na gamers.ba nađeš člana pod imenom SHALLY i daš mu premium ? zar ne?
pa memorije moraju bit priblizno jednake-kompertabile.. vjerovatno mat. nece da podrzi memoriju ili graf.
ili memorije 2 suprotne skroz pa nastaje problem...
provjeri akd ti boota comp sta ti pise za ram i je li ga ucita :)
Machakk je napisao/la:
pa memorije moraju bit priblizno jednake-kompertabile.. vjerovatno mat. nece da podrzi memoriju ili graf.
ili memorije 2 suprotne skroz pa nastaje problem...
provjeri akd ti boota comp sta ti pise za ram i je li ga ucita :)
Nisam gore naveo da je stavljao novi ram,jer imao sam 4 kartice i jedna je crkla reko je covjek da netreba kupovat novu,da su dovoljne 3
podvalio ti taj majstor graficku neku..nije djabe jeftina cim se to desava...moja preporuka graficku mjenjaj ;)
Mozes li ti nama ostaviti konfiguraciju PC-a?
drivere za grafu instaliraj najnovije
tonycro97 je napisao/la:
Nisam gore naveo da je stavljao novi ram,jer imao sam 4 kartice i jedna je crkla reko je covjek da netreba kupovat novu,da su dovoljne 3
po mom misljenju do njih je,... nije moguce da ckne samo jedna ram i graf... ima izmedu te ddvije komponente mnogo jos komponenata racunara ...
to za drajvere ne moze nista blokat,... da su driveri ne bi nista ni radilo,tj. ne bi mogao nista vidjet...
po mom misljenju sabirnični moduli su se ostetili...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.