Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako da postavim server u internet klubu za lan konekciju

1.058 pregleda · 13 odgovora · otvorena 27.01.2004. u 11:18

Sta je sve potrebno za server u lokalnom okruzenju. Da li ima poseban counter koji se treba instalirati kao server, ili je isti counter, ali su potrebni dodatci i gde da ih nabavim, i kako da podesim. ))
Ne trazim mnogo.
isti CS samo imas onaj exe file HLDS, racunar na kom je server mora da radi non stop, al posto si rekao da imas 9 racunara ili tako nesto bolje ga nemoj stavljati ( nema svrhe ) jer ipak se lako mozete dogovoriti ko ce kreirati itd....
zavisi kako ti je stanje, ako pustas vrijeme preko jednog racunara koji je server onda na tom istom bi mogao podici server za CS a ako ti dodje neko i kaze ja cu sat i on samo sjedne i da ti 2km onda drzi se ninjine ideje ....
Preko HLDS ces pokrenuti half life det. server nego pokreni ti cs i u meniju di izabiras stazu klini na deticated ipusti nek pokrene imas det server i ako imas nesto vise rama na serveru na kojem radis mozes i raditi nesto drugo dok je pokrenut server
napravi shortcut hlds.exe
i u properties stavi
c:\sierra\half-life\hlds.exe -game cstrike +map de_aztec +maxplayers kolkoracuanraimas -nomaster
;] i tu ikonicu pokrenesh kad god zelis da pokrenes server...

nemoras mi se zahvaljivati

za dodatke posjeti
www.amxmod.org
www.adminmod.net
ma nemam pojma samo skupljam poene ma sta ce ti server kad imas samo 9 masina.Strpi se malo i kupi vise pa onda stavljaj server
da mi smo u clubu postavili Lan dedicate server skinesh meta mod, statsme i admin mod imas za sve uputstvo
ej ako neko od vas pametnih podigaca servera samo mi rekne sta je "psyhostats" ?
Re:
--------------------------------------
potrebno ti je ping -t ip

heheheheh
Re:
dobra konekcija ..

mmm........ konjekciaj
da je meni bar 256 k hehe
psyhostats ti je jarane kako se osja igrac jel treba malo odmorit jel treba malo prileci...Naravno i ino imaju dusu jer nije bas lako nosati awp i trcati dje ti os

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.