Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka - Koje slušalice kupiti ?

373 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.12.2012. u 22:43

Pozdrav narode!Pokvarise mi se SteelSeries Siberie V2,pa mi ne ostaje nista drugo nego da kupim nove slusalice.Koje su po Vama najbolje do 180 km?Ne bih opet Siberie kupovao.
Uzmeh 4H i ustedis malo para , one su oko 75-80 KM , dobar zvuk sve extra
grehota tolke pare na sluse dat ba

kupi od cvaju kakve god i miran..

a ako ti se bas uzima, proberi neke sennheiser-ke neces se pokajat
ZLAXON je napisao/la:
Uzmeh 4H i ustedis malo para , one su oko 75-80 KM , dobar zvuk sve extra
Nemoj 4H drug...
Imam i Siberie i 4H.
Na siberiama evo već drugi put otišo mikrofon sam od sebe, a 4h su tako lomljive i kabal im je pretanak, znaći baš slabe, ali zvuk je dobar. Biće edit koje da uzmeš

Jarane ja ih imao pale par puta sa stola otišo kabal...
Pravilo broj dva u dizanju tema : 2.svaka tema koja u naslovu ima jednu rijec bit ce tresana a korisnik banovan na 7 dana.

@al et da ne spamam uzmi steelseries 7H oko 130 km
Preporuka ako vec dajes pare 5Hv2 USB. :]
Headmyster je napisao/la:
Nemoj 4H drug...
Imam i Siberie i 4H.
Na siberiama evo već drugi put otišo mikrofon sam od sebe, a 4h su tako lomljive i kabal im je pretanak, znaći baš slabe, ali zvuk je dobar. Biće edit koje da uzmeš

Jarane ja ih imao pale par puta sa stola otišo kabal...
Kako bolan lomljive ja ih 2god koristio nista im nije bilo , kabal jest osjetljiv i tanak ali neces ga teglit jarane , kvaliteta zvuka je extra ... I nakon 2 god iznerviram se i od zid trehnem i uzmem meduse , 70 km isto extra zvuk al su teske ...
Sta ces davati 200 Km na slusalice uzmes neke do 100 MAX ostalo ustedis , logike ima
Pravila!

edit si temu, blizu je bilo

btw. sennheiser imaju očajan mikrofon, par ljudi mi se žalilo kako se brzo kvari !
Ali zato sennheiser imaju neverovatan zvuk pa i moje od 50 evra se cuju vrh a tek ujakove od 300
Ontopic:
Kupi neke roccat
Bilo koje.
Sindrom1ran je napisao/la:
beats by dr. dre seriju ako si guzonja i imas para.
ja nebih to govno uzeo da mi ih danes na popustu 50%..
izolacija kod tih slusalica je 0 ako vec neko oce da uzima sluske za muziku neka uzima audio technica slusalice.
djuk4 je napisao/la:
ja nebih to govno uzeo da mi ih danes na popustu 50%..
izolacija kod tih slusalica je 0 ako vec neko oce da uzima sluske za muziku neka uzima audio technica slusalice.
nek ti znas kakva je izolacija kod slusalica od 200km...

slusalice su predobre, sto se tice muzike, sto se tice gejminga.

Na pjesmi cujes svaki je***i zvuk koji je ubacen, nesto sto nisi ni znao da ima u pjesmi osjetis da ima..

Izolacija nije nimalo losa, dovoljno dobra da kolega do tebe ne cuje da si pustio muziku.
Lol beats sluske su super i imaju dobru izolaciju i bass. Ali realno su sminka i bacanje para mogu bolje sliuske da se uzmu tipa neke AKG ili Sennheiser
Macola je napisao/la:
Lol beats sluske su super i imaju dobru izolaciju i bass. Ali realno su sminka i bacanje para mogu bolje sliuske da se uzmu tipa neke AKG ili Sennheiser
Kod Dr.Dre Beats slušalica se prodaje ime, logo, a ne kvalitet Za te pare, a i jeftinije možeš uzeti AKG, Sennheiser koje imaju kvalitetniji zvuk 3x

@ontopic

Uzmi 5H v2 sa ili bez USB, svejedno. Ako planiraš nekad kasnije uzeti neki USB soundcard, onda sad nemoj uzeti 5H v2 USB, jer slabo da ćeš neku razliku primijetiti u odnosu da uzmeš neku Creative Fatal1ty USB soundcard Koristim ih ~ 6 mjeseci, sve odlično radi, nema ni najmanjeg problema, mikrofon savršen, zvuk zadovoljava.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.