Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zamjena Steama za NFS World

134 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.12.2012. u 17:00

Znaci zelio bih zamijeniti privremeno accaunt na nfs world sa steam acc da ima Black Ops 2..da se izigram 2 3 dana pa opet vracam..akoi ma netko takav bio bih zahvalan..znam da nije neka ponuda ali bolje ista nego nista  :P :D
hahahahahhahahah ha ha

Post dobio šamar od NightWalker

Prvo znaci zasto me imas vrijedjat?
Retardirana ti je ...da nekazem,,
Nfs kada krenes igrat nedobijes odma sve na gotovo a plus ja imam auta za koja je potrebno kupiti boost inace 1000 boosta je 50 km, prvo se raspitaj idiote maloumni, stoko pa onda nesto komentiraj i ti i taj idiot gore ;)
Smoke_1 je napisao/la:
Prvo znaci zasto me imas vrijedjat?
Retardirana ti je ...da nekazem,,
Nfs kada krenes igrat nedobijes odma sve na gotovo a plus ja imam auta za koja je potrebno kupiti boost inace 1000 boosta je 50 km, prvo se raspitaj idiote maloumni, stoko pa onda nesto komentiraj i ti i taj idiot gore 
lol tko je to tebe uvrijedio?
na ovom forumu ti je ciganska populacija 95%, svi se ku**e sa opremom, mobitelima, a cak ni 1.6 nemaju na steamu nego igraju non steam, da ne pricam od cs:go, besplatan vikend kad je bio svi zivi poskidali ne znam da vas ima 10 na ovom portalu koji posjeduju cs:go koji kosta 10 eura, a kamoli neko da ima black ops 2 koji kosta 50 eura, get real 
Semirn je napisao/la:
na ovom forumu ti je ciganska populacija 95%, svi se ku**e sa opremom, mobitelima, a cak ni 1.6 nemaju na steamu nego igraju non steam, da ne pricam od cs:go, besplatan vikend kad je bio svi zivi poskidali ne znam da vas ima 10 na ovom portalu koji posjeduju cs:go koji kosta 10 eura, a kamoli neko da ima black ops 2 koji kosta 50 eura, get real :D
RESPECT!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.