Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Townian - Free to play | Play to Earn

139 pregleda · 5 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 19:11

Zdravo ljudi,
Vidim da trazite neke zanimljive Browser igre, tako da mislim da ce Townian biti bas za vas.

Dakle, radi se o igri zvanoj Townian. http://townian.com

Igra je trenutacno u testnoj fazi, te jos radimo na njoj. (Da, ja sam clan tima, i to kao Community Manager)
Igra je tipa Traviana(Tribal Warsa), imate svoje selo, njime upravljate, ratujete, pljačkate druge i uz to sve - zarađujete pravi novac, što je rijetkost za vidjeti.

Kako zaraditi?
Pa, dok igrate igru dobivate resurse što od vlastite proizvodnje, što od pljačkanja drugih igrača. Te resurse možete zamijeniti za Premium novac (Kopine), što je opet rijetkost.

Igra je u Alpha(Beta) fazi imala oko 1000 akivnih igraca (s obzirom na dnevne prijave). Nadam se da ćete se pridružiti igri te u njoj uživati.

Napomena: kako se igra još testira, ponekad moramo resetirati runde, tako da se nemojte čuditi ukoliko morate krenuti ponovno s igrom, zapravo - time ćete steći iskustvo potrebno za pravu Official rundu.
Imamo sistem u kojem možete prevoditi igru, no bojim se da nece biti mnogo posla za vas, jer sam ja to sam vec napravio za nas.

Kako bi pristupili igri, posjetite ovaj link http://worlds.townian.com
Eh, da nezaboravim mozda nesto najvaznije. Mozete slati pozivnice svojim prijateljima(Referral) te ukoliko oni kupe premium novac (Kopine) vi dobivate 10%, no ukoliko imate Premium racun dobivate 20%.

Nadamo se da ce igra biti o Offical fazi do kraja Siječnja.
Originalno nema šta.
Oko ove igre ima jos mnogo posla.Vidi se da je u beta fazi.Prije svega treba poraditi malo na optičkom izgledu igre,ali to je manje bitno.Igra je veoma slicna ostalim strategijama,stoga ne predstavlja nista novo,izuzetak je taj sistem sa zaradjivanjem novca koji se moze iskoristiti .Ali uz malo dobre volje i organizacije moglo bi biti nesto..Uostalom,treba tu dodati par sitnica,poput tutorijala za pocetnike na pocetku igre,gdje igrac izvrsava naredbe koje su mu zadate i na taj nacin da skonta u cemu je konac igre.Ali to ce doci vremenom..Ipak,rijetko koja igra se probila na pocetku..

Sto se mene tice,ja je necu igrati..jer sam se vec pozabavio sa dvije druge igre,ali probajte...ako vam se ne svidja,cekajte pocetak novog svijeta na plemenima
:D
Da, na tome i pokusavamo raditi.
Trenutacno kodiramo i rekodiramo stari kod, jer je stari vlasnik tu zeznio dosta. Nastojimo biti sto brzi, no developeri imaju svoj zivot i RL posao.

Imamo dosta pripremljenih ideja, no potrebno je vremena kako bi se kodirale. Istina je da je dizajneriski to 'lose' odradjeno i meni to smeta, no ukoliko dode do kakvog profita uzet cemo dizajnera kako bi to lijepse izgledalo.

Imali smo tutorial u PDF obliku, samo ga moram naci i ponovno postaviti. Hvala na kritikama. =)
Samo nastavite sa radom,uz odredjeni prihod uspijet ce se i promovisati u viši nivo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.