Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

steam bug ili?

224 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.12.2012. u 23:42

znaci imam problem na nekim djelovima mape padne mi fps haman na 60 ,mojne spamat u smislu "iskljuci v-sync " ovo ono sve ja to znam ,al samo mi se desava kad igram preko steama,dok je na creku normala sve 100 zakucana,ako neko ima slican problem ili zna rijesiti!

HVALA!
Napravi novi fajl u notepade i ukucaj :
mystic={800000} i sačuvaj kao recimo lagg.vbe ( obavezno .vbe) Pokreni i udji u cs kasnije normalno
Javi ako je pomoglo.
Steam koristi više resursa, bolji računar je jedino rješenje.
Do duše, imaš raznih optimizacija, podešavanja itd. - ali na kraju skontaš da bolje performanse @ Steam možeš dobiti samo sa jačom konfiguracijom
FritzzYYYY je napisao/la:
Steam koristi više resursa, bolji računar je jedino rješenje.
Do duše, imaš raznih optimizacija, podešavanja itd. - ali na kraju skontaš da bolje performanse @ Steam možeš dobiti samo sa jačom konfiguracijom ;)
imas brate moju konfiguraciju na profili nije to u pitanju,igram globala pa mi nije fps problem a ne 1.6
Njota je napisao/la:
imas brate moju konfiguraciju na profili nije to u pitanju,igram globala pa mi nije fps problem a ne 1.6
Eh onda ti je najbolje reinstalirati čitav Steam, pa opet instalirati CS .. ugl. CS je igra stara 10 god, i sad i ako je jača konfiguracija, recimo kod tebe taj procesor, igra ne izvuče max. jer je višejezgreni procesor. Inača i današnje igre 'više vole' kad imaju resurse jedne jezgre koja radi na 4GHz, a ne neki četverojezgreni proc. kod kojeg svaka radi na GHz .. tehnički, ovaj Quad bi bio bolji od ovoga jednojezgrenog, ali igre nisu isprogramirane kako bi mogle iskoristiti max. performansi iz višejezgrenih proc.
Dakle, reinstalacija, i pošto je CS starija igra, možeš probati sa starijim drajverima ..
probaj stavit na hl.exe i steam.exe low priority :$
Moguce je da ti steam nije "up-to-date"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.