Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pitanje u vezi Call of Duty modern warfare 2

84 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.12.2012. u 20:02

Pozdrav gejmeri i gejmerice, imam pitanje u vezi navedene igre u naslovu. Kada bi kupio ovu igru na steamu dali bi je mogao igrati ? Mozda je glupo pitanje al ja koliko sam bio upucen prije par mjeseci a mozda i vise je od toga proslo, znam da je steam ugasio "servere" bio za ovu igru radi onoga altera (krekovanog cod mw2) uglavnom tu se zakuhalo bilo ZNACI drama i znam da igra MULTIPLAYER nije bila u funkciji pa me sad zanima jel to sve rijeseno ? dali neko uopste igra ovu igru MULTIPLAYER i dali rade "serveri" tj. dali radi uopste igra ?

Nadam se da tema nije puno nejasna kao sto meni izgleda 
Unaprijed hvala na odgovoru!
igram ja krekovanu verziju svi serveri rade 
noisewave je napisao/la:
igram ja krekovanu verziju svi serveri rade 
Aman jarabi, euzubillah imenesejtan iradzim !

Bolan pitam za original igru, dali radi steam igra Bog ti dao zdravlje sine moj dragi..
Bacanje para kad su svi presli na MW3 a osim toga ako imas jak PC bolje ti da uzmes Battiefield 3 iako su po meni obe igre sjajne ali Battlefield 3 je pravo remek djelo...
Nisu ugasili servere imam je ja na steamu, ali pravo malo igrača ima pa ti lobby traži po pola sata ( 1000 likova max tdm da igra )

Post dobio aplauz od ned

Silverinyo je napisao/la:
Nisu ugasili servere imam je ja na steamu, ali pravo malo igrača ima pa ti lobby traži po pola sata ( 1000 likova max tdm da igra )
Joj hvala brat puno umalo da ode 24 kermi, hvala puno !

@milan1101

Ma drug ovu igru zelim da imam na steamu vec 2 godine, kad je tek izasla igro je drama dok je bila free 2 play na steamu (dadnu dusmani sedmicu dana) nego kupio bi ja bf3 al komp mi ku**u nevalja..

LOCK.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.