Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OCL CSPromod cup #1 stream

165 pregleda · 10 odgovora · otvorena 23.12.2012. u 19:41

http://www.twitch.tv/zaihtaM

Evo igra se turnir sa 42 ekipe u ProModu. Nisu profesionalci, ali znaju fino, pa eto ko hoce nek izvoli da vidi kako izgleda igra 5v5 9-)

evo aslak sad igra, iz ex-winfakta :D ja brate jordan, djoxic, bugi igraju na turniru :D
Igrica mi se toliko svidja gledajuci gameplay-e i evo ovaj stream, al' postoji je***i problem sto mi ne radi igrica -.-
gln je napisao/la:
Igrica mi se toliko svidja gledajuci gameplay-e i evo ovaj stream, al' postoji je***i problem sto mi ne radi igrica -.-
offtopic je, ali eto morao sam ti ovo reći

Ako imaš para, kupi CS:GO(ako je već nemaš) igra je prejaka, i 3 puta bolja od CSP
drizzer je napisao/la:

Ako imaš para, kupi CS:GO(ako je već nemaš) igra je prejaka, i 3 puta bolja od CSP
Preslab računar nažalost a imam igricu na steamu..
drizzer je napisao/la:
offtopic je, ali eto morao sam ti ovo reći ;D

Ako imaš para, kupi CS:GO(ako je već nemaš) igra je prejaka, i 3 puta bolja od CSP ;)
Nemoj mi se molim te više javljati na temu. Ako ti se toliko sviđa igraj je. Ako ja ne hejtam GO, nemoj ni ti CSP. Ko da čovjek nije gledo i GO i CSP.
gln je napisao/la:
Da li si pre ProModa skinuo fajl koji se zove Source SDK Base 2007? Ako jesi onda ne znam d ocega je ako nisi skini i radice ti igra.
darkec je napisao/la:
Da li si pre ProModa skinuo fajl koji se zove Source SDK Base 2007? Ako jesi onda ne znam d ocega je ako nisi skini i radice ti igra.
jesam...

Negdje sam citao da treba skinuti i 2006, a ja nisam?
darkec je napisao/la:
Instalirao je on Source SDK Base 2007, ali nije kod njega toliko jednostavno. Fale mu neki fajlovi, u konzoli mu izbacuje, pa će reinstall Source SDK Base 2007.

@golden ne moraš 2006 skidat, kako mi igramo bez 2006? :P
a ovaj promod ,jel' to citava igra ili nesto kao patchiran cs i to ?
Grovestreet je napisao/la:
a ovaj promod ,jel' to citava igra ili nesto kao patchiran cs i to ?
CSP je zasebna igra. Nikakav peč nit išta. Imao si objašnjeno većinu u temi, ali su je obrisali danas :S
drizzer je napisao/la:

CSpromod će biti novi nasljednik cs 1.6, pa ti pričao šta ti je volja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.